Naar winst in saaie wedstrijd. VCR-Foarut.

Onder ideale weersomstandigheden werd zaterdag op de Vonder de wedstrijd VCR – Foarut gespeeld. De naam Foarut zegt het al, het wil vooruit. Nu was het mij opgevallen dat met name in de eerste helft de mannen van Foarut achteruit speelden in plaats van vooruit. Foute boel dus. Dit even vooraf.

 

Over de wedstijd eigenlijk niet veel. Het was een saaie wedstrijd. Men had tegen Foarut verwacht dat het een moeilijke wedstrijd zou worden aangezien de heren thuis met 1-0 van VCR hadden gewonnen. Maar alles was kommer en kwel met name in de eerste helft. VCR ging de rust in met een 2-0 voorsprong wat eigenlijk te weinig was gezien de kansen maar ja wat niet is kon nog komen is het niet?

 

Direct na de rust werd het 3-0 door Erwin Raap. Nu konden ze doorstomen dacht men maar dat was weer niet het geval. Het werd 3-1. De supporters werden zenuwachtig van de laksheid die men liet zien op het veld.

Echte goede aanvallen zag men niet. Veel onnodig balverlies, moeilijke oplossingen zoeken terwijl dat niet hoefde. Dat langs de lijn werden al weer sterke verhalen aangehaald, zodat men zich niet hoefde te ergeren aan het spel op het veld. Foarut stelde al helemaal niets voor en de mannen van trainer Polstra hadden aan het eind van de wedstrijd ook alle kaarten op zak die uitgedeeld werden door scheidsrechter van Houten. Drie in totaal. Het werd uiteindelijk voor VCR nog 5-1 door twee doelpunten van Yannick Haakma wat het enigszins nog dragelijk maakte. Waren de heren in goeden doen geweest dan was dit Foarut makkelijk opgerold met een 8 a 9 doelpunten. Volgende week de kraker Ouwe Syl  tegen VCR. Maakt uw borst maar nat.

 

10e minuut  1-0 Mame Braaksma.

44e minuut  2-0 Mame Braaksma.

47e minuut  3-0 Erwin Raap.

72e minuut  3-1.

82e minuut  4-1 Yannick Haakma.

90e minuut  5-1 Yannick Haakma.

 

Tenslotte weer de beoordeling over het thuisfrontnatje “de koffie“. Ook deze ronde weer was de koffie goed van temperatuur. Toch dacht ik dat het iets minder sterk was dan normaal. Vandaar die 7, wat helemaal niet slecht is aangezien we wel mindere koffie hebben gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s