Zeer zwak spel VCR-Blija.

VCR voetbalt in de kelder, maar tikt elke week weer tegen het luik aan, tilt het een stukje omhoog, en ziet wat licht. Misschien kan het aan het eind van dit seizoen eruit klimmen. Maar bevrijd uit die kelder wat dan? Dat is de vraag na het zien van een matig tot slechte pot voetbal op de vonder te Rinsumageest tegen Blija afgelopen zaterdag. Moet men het wel willen om een klasse hoger te spelen. Heeft men de capaciteiten om in de 4e klasse te spelen. Afgaande op het spel afgelopen zaterdag zou ik zeggen; blijf maar in de kelder. Laat alstublieft het luik gesloten. Even naar buiten  gluren is oké maar verder ook niet.  Nu de wedstrijd.

 

Daar kan ik zeer kort in zijn, het was … vul dat zelf maar in. In prachtig lente weer zo`n wanprestatie leveren is knap. Nog knapper is om te winnen in zo`n slechte pot voetbal. De heren hadden duidelijk er geen zin in. Veel misverstanden, veel gepruts en er werd al langs de lijn gezegd dat het wel een circus leek. Hoewel VCR al na 6 minuten spelen op een 1-0 voorsprong kwam, bakten ze er verders niets van. Het leek er eerder op dat Blija op gelijke hoogte zou komen. Toch was het VCR die er 2-0 van maakte.

 

Na de rust geen hoogtepunten meer of het moesten die twee kleine kroketten (honden) zijn die over het veld dribbelden wat enigszins nog voor vermaak zorgde. En de bal die de paal raakte in de 82e minuut voor VCR waar Blija goed wegkwam. Het positieve deze middag was dat VCR weer drie punten te pakken had, maar daar is alles wel mee gezegd. Snel vergeten dus en op naar de volgende wedstrijd.

 

6e minuut 1-0 Melle Wielinga.

30 minuten 2-0 Anton Prins.

 

Nu de koffie weer. Ook deze middag was die weer goed voor een 7. En dat zijn we wel gewend ondertussen. Er werd al gezegd als ze voor jou er nog wat slagroom op zouden doen wordt het cijfer ook hoger. Kunnen ze proberen natuurlijk, maar het gaat wel om de smaak (koffie) en temperatuur.

 

Tot de volgende keer.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s