Slecht spel kost VCR punten.

Bram was na de wedstrijd thuis tegen Ouwe Syl sprakeloos ja met stomheid geslagen, over dit VCR. Hoe is het mogelijk dat dit VCR nog steeds bovenaan staat in deze Klasse. Zijn wij nu zo goed of speelt de rest zo slecht. Woorden schoten te kort bij menige toeschouwers die deze middag langs de lijn stonden.

Van bagger, tot, we blijven de volgende keer wel thuis want dit is helemaal niets. Dit is nog slechter dan vorige week.

Bram weet dat dit de kelder is. Maar VCR hoeft zich niet aan te passen aan de elftallen die in deze klasse spelen, met alle respect natuurlijk. Ja hallo, wij komen wel uit de vierde Klasse hoor. Potdorie laat dan ook zien dat we uit de vierde klasse komen. Laat zien dat we toch wel een beetje kunnen voetballen.

Of moeten wij zeggen goed gedaan jochies ook al speelden jullie als kranten wij staan maar mooi bovenaan. Dus wat hebben we te klagen. Niets toch!

 

Over de wedstrijd wil Bram weinig kwijt deze ronde. VCR miste dan wel 4 spelers deze middag maar dat mag niet de reden zijn om slecht te spelen.

Ouwe Syl was de eerste helft de betere en had een doelpunt verdiend gezien de kansen die de mannen kregen. Na de rust kwam VCR goed uit de kleedboxen en kreeg direct al enkele kansen. Zo ging men blunderend en stuntelend naar het eindsignaal. Ouwe Syl zal zeker tevreden zijn met de 0-0 tegen de koploper. VCR moet zich schamen. Mag Bram dat zeggen ja dat mag hij.

 

De koffie deze middag was goed op temperatuur, smaak kon wat pittiger, maar hij geeft wel een 7.7.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s