Trauma ervaringen bij Blija-VCR.

Zaterdag was Blija de tegenstander van VCR. Bram had weer een slecht gevoel over deze wedstrijd. Wat een waardeloze, oersaaie, tenen krommend spel werd ten tonele gebracht. Dit is geen voetbal meer. Het was een frustrerend,

traumatiserend  partijtje voetbal. Het had dan ook weinig gescheeld of hij was in de pauze al richting huis gegaan, helaas kon Bram dat niet maken want hij moest de koffie nog controleren op smaak, sterkte en warmte. Dit wilde Bram vooraf even kwijt.

 

VCR speelde slecht maar was Blija de baas in de eerste helft. De trauma helikopter kon eigenlijk na 45 minuten spelen wel langskomen om de trouwe aanhang te behandelen. Twee afgekeurde doelpunten, slecht spel en uit die kansen die kwamen werd geen rendement gehaald. Bram dacht dat hij de aanwezige fotograaf zag twijfelen waar hij een foto van moest nemen. Want ja als er een foto in de krant moet verschijnen dan moet het wel ergens op lijken natuurlijk. Nou hij kreeg zeldzame momenten. Misschien wordt het wel knip en plak werk voor hem en worden we gemanipuleerd bedrogen. VCR kwam op voorsprong uit een vrije trap gemaakt door Mame.

 

Na de rust kwam Blija goed uit de kleedkamer. Het zette VCR onder druk. Er waren twee momenten in de tweede helft die eigenlijk waard zijn om te vermelden. Ten eerste de bal die van de doellijn van Blija werd gehaald in de 70e minuut. En het tweede doelpunt voor VCR die  gemaakt werd door Jouke. Wat ook een blunder van de Blija doelman was, maar goed hij telde.

Meer wil Bram niet kwijt over deze waardeloze, oersaaie, tenen krommende wedstrijd. Het was een van nul en generlei waarde deze wedstrijd. Zo Bram is zijn trauma weer kwijt. Tot de volgende keer.

 

7e minuut goal afgekeurd.

21e minuut Mame Braaksma 0-1.

44e minuut goal afgekeurd.

75e minuut Jouke Hoekstra. 0-2.

 

Ten slotte over de koffie. Bram vond de koffie te waterig, het was net of het water voor het grootste gedeelte langs het koffiefilter was gegaan in plaats van erin. Blija krijgt een 6.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s