VCR blijft koploper na winst op Suameer.

Bram was afgelopen zaterdag naar Sumar afgereisd om op sportveld De Heidkamp de prestaties van VCR te aanschouwen. Er waren direct al ergernissen langs de lijn, bij de supporters, doordat de wedstrijd weer niet op tijd begon. Dit schijnt op veel plaatsen een probleem te zijn. Te laat het veld betreden, dan moeten de spelers zich nog voorstellen aan de scheidsrechter en bekijkt hij de pasfoto`s, je wordt er gestoord van. Laat die man een kwartier voor aanvang van de wedstrijd alles regelen en niet op het moment van de aftrap die half drie is. Dat scheelt tijd. Mag Bram dat zeggen ja dat mag hij.

 

De wedstrijd begon zeer voorspoedig voor VCR. Binnen een kwartier stonden ze voor met 0-2. Ja, en dan begint de ellende weer. Ze verslapten als een uitgewerkte viagra pil en begonnen te prutsen en te klooien van heb ik jou daar.  Dit speelde Suameer in de kaart. Suameer maakt dan ook de 1-2 na 26 minuten spelen door Gerard v .d.Veer. In het laatste kwartier kreeg VCR nog goede kansen maar die werden niet benut.

 

Na de pauze kwam er pas weer wat opleving na een wissel aan VCR zijde. Het was de gretige Melle Wielinga die VCR naar de eindstand bracht 1-3. Vorige week liet hij hem niet zien nu was hij duidelijk in een betere stemming.

Er gebeurden nog wat dingen op het veld wat een speler van Suameer een rode kaart opleverde na twee keer geel. De niet goed in zijn vel zittende Erwin Raap kreeg ook nog een gele kaart, wat onnodig was. Nee Bram was nog niet overtuigt van dit spel van VCR maar het was in ieder geval beter dan de vorige keer. Dat hij houd hoop.

 

8e minuut Mame Braaksma 0-1.

14e minuut Yannick Haakma 0-2.

26e minuut Gerard v.d.Veer 1-2

78e minuut Melle Wielinga  1-3.

 

Bram was ook de koffie weer aan het testen en moet helaas voor Suameer de conclusie trekken dat ze daar geen verstand van koffie zetten hebben.

Met andere woorden het was niet te drinken.

De temperatuur was goed, echter het was veels te waterig. Het was net of waren ze vergeten om er koffie in te doen. Nee, Suameer krijgt een dikke onvoldoende het wordt een 3.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s