VCR strijd in spannend duel tegen Sleat en pakt de eerste winst.

VCR moet nog twee wedstrijden spelen om degradatie te voorkomen. Dit werd Sleat een ploeg die uitkomt in de 5e klasse en het de laatste tijd goed doet volgens het programma boekje. Voor de wedstrijd waren al supporters uit Sleat die het over een 0-5 overwinning hadden, de optimisten dus. Maar een ieder weet dat een wedstrijd 90 minuten duurt, en dat de bal rond is. Voetbal is onvoorspelbaar of ze moeten voor de wedstrijd iets afspreken. Daar gaan we nu even niet van uit. Met een stevige wind over het veld werd het genieten van een mooie pot voetbal op de Vonder te Rinsumageest. Alle facetten zaten in deze pot voetbal. Spanning, sensatie, emotie, het was gewoon genieten. Nadat de stofwolken waren opgetrokken, kwam VCR als winnaar te voorschijn, die dik verdiend was. Echter om nu te zeggen dat we in deze klasse blijven, dat is nog afwachten op volgende week in Sleat. Maar de basis is gelegd om er wat moois van te maken aldaar.

Geen wedstrijd verslag die kunt u lezen bij de webmaster die zeker uitgebreid verslag daar over zal doen. Ik houd het kort over deze mooie wedstrijd. Ze zaten er boven op vanaf het begin. Dat is wel eens anders geweest. Zo stonden we binnen een kwartier al op een 2-0 voorsprong. De supporter bussen kon men alvast bestellen voor naar Sleat, klonk het langs de lijn. Als later een doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel volgens de scheidsrechter, is trainer van Zwol die de grensrechter voor naaier uitmaakt. Of dit terecht was kan ik niet beoordelen,want weet niet of hij kleermaker of rietdekker was ( wat naaier betekent) maar hier sprak iemand met emoties. Na een half uur spelen maakte Sleat 2-1. De bussen kon men wel afzeggen was toen de toon.

Na de rust kreeg Rienk het op zijn heupen en maakte 3-1 voor VCR. U snapt het al de bussen konden weer gaan rijden. In de slotminuten nog spektakel. Eerst maakte Sleat er 3-2 van en nog geen minuut later stond VCR weer op 4-2.

VCR weet zich gesteund door het supportersvolk die volgende week massaal naar Sleat toe gaan om de mannen van trainer van Zwol naar de overwinning te

schreeuwen.

Doelpunten;

11e minuut 1-0.Yannick Haakma.

12e minuut 2-0 Yannick Haakma.

31e minuut 2-1.

84e minuut 3-1 Rienk de Haas.

90e minuut 3-2.

93e minuut 4-2. Abe Dreyer.

Na de wedstrijd kwamen de bloemen voor trainer van Zwol, Rienk de Haas en Abe Dreyer die volgend seizoen niet meer spelen voor VCR. Jammer natuurlijk dat ze vertrekken, maar zo gaat dat in de voetballerij.

Voor mij zit het seizoen erop. Kon de laatste tijd niet vaak aanwezig zijn, in verband met werk. Heb het weer met veel plezier gedaan en hoop volgend seizoen weer van de partij te kunnen zijn. Natuurlijk hoop ik dat ze dan nog in de vierde klasse spelen. Alvast een prettige vakantie. Ik groet u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s