Eerste indruk van VCR tegen Wardy (beker)

Eindelijk barst het voetbalspektakel weer los te beginnen met de bekerwedstrijden die meestal als oefenpotjes worden beschouwd. Je krijgt een idee hoe die knapen er weer voor staan na de zomerstop. Aangezien de webmaster zijn pen in de boom gehangen heeft zullen er geen verslagen meer te volgen zijn bij VCR. De analist zal er ook niet altijd meer bij kunnen zijn vanwege andere verplichtingen. Toch zal hij proberen om, als hij toch aanwezig is, alles u eens uit te leggen, wat goed of fout ging tijdens de wedstrijd. En alles om en rond het veld wat interessanter kan zijn dan het voetbal.

 

De bekerwedstrijd tegen Wardy van afgelopen zaterdag deed zijn wenkbrauwen al weer fronsen. In het programma boekje stond vermeld dat een nieuw seizoen is begonnen met nieuwe trainers en een frisse selectie. Nieuwe trainers klopt ( wij hebben er zelfs twee) maar een frisse selectie? De helft van de spelers zit in de lappenmand nog voor het nieuwe seizoen moet beginnen. Neem de drie bekerwedstrijden erbij en doe dan je eigen conclusie.

 

Nee, het zit ze niet mee. Toch blijft de harde kern erin geloven dat ze in deze klasse kunnen blijven al zal het billenknijpen worden. Na het vertrek van enkele spelers zal het moeilijk worden, heel moeilijk. De sterkste zal kampioen worden dat is logisch, de zwakkere zullen degraderen zo is het altijd al geweest en zal altijd zo blijven.

 

Nu het spel van afgelopen zaterdag. Het blijft een probleem voor veel spelers een goede bal aanname. Je leert het al als pupil en nog presteren ze het om het zaterdags voor het publiek die fout te maken. Extra training zou geen kwaad kunnen hierin. Achterin liep het ook niet zoals het moest maar dat ligt waarschijnlijk aan het blessure leed van enkele spelers die niet aanwezig konden zijn. Bovendien is het nog te vroeg om conclusies te trekken over het spel van VCR in dit stadium. Doen we dus ook niet.

 

Langs de lijn had men het over de Delichon Urbicum tijdens de tweede helft. Eerst dacht ik nog we hebben een nieuwe speler erbij gekregen waar ik niets over gehoord had. Deze moest enorm snel en behendig zijn. Had ik dan toch nog wat gemist? Was me weer wat ontgaan? Al snel werd me duidelijk dat het niets met voetbal te maken had. Nee, de persoon in kwestie was teller van de huiszwaluw. U kunt nagaan hoe spannend het op het voetbalveld was.

 

Mocht u toch nog ergens op willen reageren op dit schrijven wees een vent en zet je eigen naam eronder. Ik dank u en tot de volgende keer maar weer.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s