Winst voor VCR tegen Drogeham.

Voorwoord;

VCR zit momenteel zonder voorzitter las ik op de VCR site. Dit kwam voor mij wat onverwachts. Maar goed het zal binnenskamers wel bekent zijn wat de redenen zijn van zijn vertrek. Mis nu al zijn columns die hij vaak op de site plaatste om bepaalde zaken toe te lichten. Sake bedankt voor alles wat je voor de vereniging hebt gedaan. Ze zoeken nog een columnist misschien iets voor jou nu?

Verder wilde ik het hebben over de voetbalschoen. Vroeger speelde men in gewone zwarte schoenen, tegenwoordig zie je de gekste kleuren voor je ogen voorbij schieten. Geel,rood,groen of gestreept je kan het zo gek niet bedenken. Nu zult u zich misschien afvragen nou en, dat verandert niets aan het voetbal.

Nee, klopt echter persoonlijk vind ik het net balletmuiltjes. En wie wilde vroeger nu op ballet. Dat was voor mietjes. Zou deze rage misschien komen van die uitspraak voetbal is net ballet?

Analyse;

 

Wat maakte men het zich moeilijk afgelopen zaterdag op sportpark” it Doltsje”te Drogeham.. Binnen een kwartier had VCR al op ruime voorsprong moeten staan. Dan was het kat in bakkie geweest. Helaas ze konden de bal niet achter de doelman van Drogeham krijgen na vele kansen. Dat deed me denken aan dit grapje,lees grapje. Wat is het verschil tussen bier en een penalty? Antwoord in het nawoord.

Nu moest men knokken tot de laatste minuut om de winst mee naar huis te kunnen nemen. Het was wel een wedstrijd die gelijk op ging niet de kansen die waren meer voor VCR. Wel de strijd die geleverd werd dat maakte weer veel goed. Toch zaten naar mijn mening te weinig spelers lekker in haar vel. Die vielen tegen,die haalden niet alles uit de kast. Herfstdepressie? Verder moeten we niet zeuren, de punten konden we goed gebruiken deze middag om niet verder af te zakken in de kelder.

1e minuut 0-1 Rienk de Haas.

18e minuut 1-1

80e minuut 1-2 Mame Braaksma.

Nawoord;

 

In het programma boekje stond de naam van Harry Wassenaar. Nou die kende ik niet. Wel de doelman die deze middag in het doel stond van VCR, Hans Wassenaar. Prima gedaan jochie!

Antwoord; Een biertje gaat er altijd in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s