Wanprestatie VCR tegen ASC.

Voorwoord;

Laten we het bij humor houden bij het voorwoord. Als ik direct over de voetbalwedstrijd zou beginnen dan kan het zijn dat de lezers direct doorverwezen moeten worden naar een therapeut, om zich te moeten laten behandelen voor depressies, angstaanvallen, en wat al niet meer in deze donkere moeilijke tijden voor VCR. En dat is de bedoeling niet. Vandaar te beginnen met een mopje om toch nog een glimlach op het gezicht te kunnen toveren. Hier komt hij.

De doelman trapt uit, maar door de harde wind gaat de bal omhoog en komt terug naar de doelman en gaat in het doel. Wat is het dan.
In het nawoord het antwoord.

Analyse;
Hoe moet men dit verwoorden. Dit spel wat vertoond werd door VCR. Zo slecht hebben de manschappen van trainer van Zwol nog niet gespeeld dit seizoen. Dit was een wanprestatie van heb ik jou daar. Ten eerste zaten de tegenstanders er boven op vanaf het begin, waren ze harder in het duel en lieten duidelijk zien dat ze gekomen waren voor de punten. VCR speelde doelloos, inspiratie loos, kansloos, bovendien zeer onrustig. Tenenkrommend zag het eigen publiek dit VCR zich voortslepend in voortdurende fouten. Het moet voor de trainer dan ook om te janken zijn geweest, om te zien hoe alles wat mis kon gaan mis ging. Om deze wedstrijd te beschrijven daar heb je niet veel woorden voor nog, ja het kan zelfs met een woord en dat is BRANDHOUT!!!!!!!.

33e minuut 1-0 Erwin Raap.
38e minuut 1-1.
62e minuut 2-1.
89e minuut 2-2. Jenilson Pires.

Nawoord;

Het zal voor de webmaster een hele toer worden om over deze wedstrijd nog iets positief te kunnen schrijven. Ik wens hem dan ook sterkte om van niets iets te maken);

Het antwoord op dat mopje was;
Geen weer om te voetballen.

Tenslotte nog iets recht zetten over de maand Oktober. Ik vertelde dat Oktober de sprokkelmaand was en dat is niet juist, dat moet Februari zijn. Oktober is de wijnmaand. Na het zien van deze wedstrijd heb ik maar besloten om vanavond een hele fles wijn burgemeester te maken zodat ik het snel vergeet.

Oktober geeft ons wijn en zonnige dagen,
maar ook jichten en andere plagen.

Een gedachte over “Wanprestatie VCR tegen ASC.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s