Weinig geluk voor VCR tegen G.S.V.V.

Voorwoord;

In een open wagen scheurde de Sint door de Geast met achter het stuur een echte zwarte Piet. Geen blauwe, rode, gele of witte Piet. Nee, een pikzwarte Piet met knalrode lippen. Ondanks de discussie over de Pieten gewoon het ouderwetse gezellige feest aanhouden. Dit dachten we ook toen we naar de wedstrijd op Sportveld t`Kleaster te Gerkesklooster gingen. We gaan eens ouderwets deze tegenstander te lijf, pakken die puntjes even en gaan weer snel naar moeder de vrouw. Maar och heden wat kwamen we bedrogen uit, wat stelden ze ons teleur deze middag. De zakdoeken waren niet aan te slepen.

Analyse:

Het eerste kwartier van deze wedstrijd had al beslissend kunnen zijn voor VCR. Ze hadden al dik op voorsprong dienen te staan echter dan moeten ze wel raak schieten. Het was om gek van te worden wat een opgelegde kansen die dan ook nog verprutst werden. En zoals het vaak gaat maak je zelf de doelpunten niet dan doet de tegenstander het wel. Zo ging GSVV met een 1-0 voorsprong de rust in wat dus niet verdiend was maar daar hadden ze de schijt aan.

Na de rust weer kommer en kwel aan VCR zijde. De ploeg zat totaal niet in de wedstrijd en GSVV scoorde nog eens twee maal. Tja dan denk ik maar, volgende week hopen, op wat meer strijd en geluk. En hier zeggen ze wel eens van; Pech dat krijg je met een negatieve instelling, geluk alleen maar bij een positieve.

Doelpunten;
26e minuut 1-0.
52e minuut 2-0.
64e minuut 3-0.

Nawoord;

Voetbal is een moment opname, de perfecte ploeg van vandaag kan een dag later een kwetsbare ploeg zijn, zegt men wel eens, zou het omgedraaid ook gelden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s