Zwak VCR verliest tegen Friese Boys.

Sommige VCR supporters gingen op de fiets naar sportpark ‘’De Saedkampe”te Kollumerzwaag, om te genieten van het mooie nazomer weer, en natuurlijk voor de wedstrijd tegen Friese Boys. Vorig seizoen speelden ze ook tegen elkaar en eindigden beide wedstrijden in een gelijk spel.

Vorige week speelde men paniek voetbal met een 2-0 voorsprong dus is de vraag, wat doet VCR nu, als men op voorsprong komt te staan. Staan ze dan weer te shaken of gaat men er nu vol voor.

Analyse;
Na een goede start van VCR, staat voor met 0-1 na 14 minuten spelen, is het net of gelooft men het wel. Traag voetbal, veel fouten, lange halen, eigenlijk is dat niet het spel van VCR. Zou het aan het warme weer liggen? Dacht het niet ook de tegenstander heeft daar last van, en die speelt nu ook niet bepaald de sterren van de hemel, maar zijn wel wat gehaaider dan VCR. In blessure tijd komt dan ook de gelijkmaker, die zelfs volgens eigen supporters, in buitenspel positie werd gemaakt dus afgekeurd diende te worden. Helaas.

Na de rust is het helemaal gedaan met VCR. Van echt voetbal komt niets meer terecht. Het loopt voor geen meter. Het middenveld wordt niet bezet dat lange halen gauw thuis. Als de tegenstander een zekere James v. d. Bij inzet ´´ een zeer snelle rakker´´ is die betrokken bij de 1-2 wat tevens de uitslag wordt. Nu was men langs de lijn het vaak niet eens met de Friese Boys grensrechter. Daar gaf men dan ook wel commentaar op , waarop een supporter van Friese Boys weer op reageerde. De kreet die ik hoorde was ongeveer als volgt, Jij ziet meer uit je kont, dan uit je ogen, tja, daar wordt je wel even stil van. Voetbal is emotie maar houd het wel fatsoenlijk. Het feit was deze middag dat VCR terecht verloor omdat men vergeten was om te voetballen, en het was omdat de doelman in topvorm verkeerde anders had er wel een andere stand op het scorebord gestaan. Volgende keer beter.

13e minuut 0-1 Rienk de Haas.
46e minuut 1-1 (buitenspel doelpunt)
76e minuut 2-1.

Nawoord;
Wat hebben we weer genoten van doelman Zwaagstra. Wederom in bloedvorm. Uitstekende doelverdediger die deze middag alweer een dikke 8 verdiende voor zijn geweldige reddingen. Ja, hij was deze middag de man van de wedstrijd.

2 gedachten over “Zwak VCR verliest tegen Friese Boys.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s