VCR doeltreffender dan Anjum.

Wat was het prachtig mooi weer afgelopen zaterdag. En wat heeft VCR een paar mooie nieuwe dug-outs gekregen. En wat heeft de ploeg haar vaste supporter gemist” meneer van Hijum”. In de wandelgangen werd gefluisterd dat hij vakantie genoot in de tent naast zijn huis. Maar dat wil er bij mij niet in omdat die zaterdag s`morgens alweer werd afgebroken. Een ander vertelde mij dat hij in Duitsland bij de Oktoberfesten te vinden was. Veel bier, braadworsten, dikke borsten, vertier en plezier. Tja we zullen het hem wel vragen als hij weer in Rinsumageest verschijnt op de Vonder. Als hij verschijnt natuurlijk, je weet het maar nooit. Maar hier wilde ik het niet over hebben alhoewel dit wel een belangrijk nieuwtje was omdat meneer van Hijum altijd de ploeg wakker schud door zijn stemgeluid. Ze aanvuurt, aanstuurt, om toch te blijven voetballen in wedstrijden als ze weer gaan verslappen.

Goed nu de wedstrijd tegen Anjum. Anjum werd gezien als de ploeg waar rekening mee diende te worden gehouden. Die zeker in de top zal eindigen en dus meestrijd om de prijzen. Dit beloofde dus een spektakel te worden.

Analyse

Wat hebben we toch een doelman in het doel te staan. Renee was in bloedvorm deze middag. Prachtig mooie reddingen verrichte hij. Helaas maakt hij in iedere wedstrijd ook een” blunder”, gelukkig voor VCR, werd uit een blunder niet gescoord. Ik vind dat hij wel een 8 verdiende deze middag.

Nu de ploeg zelf. Ik verbaasde mij erover dat de ploeg met twee nul voorsprong voor en na de rust er een zooitje van maakte. Paniek voetbal van heb ik jou daar. Waar was dat voor nodig. Ik weet bijna wel zeker dat de trainer niet over paniekvoetbal gesproken heeft tijdens de rust. Waarom dan zo spelen. Dat Anjum zou moeten komen na rust was wel duidelijk en werd wel duidelijk want Anjum werd bloedlink in de beginfase van de tweede helft. Het VCR publiek zag het even niet meer zitten en werd al even zenuwachtig als de spelers. Gelukkig kwam de bevrijding na 72 minuten spelen. Ja, toen was het gebeurd met Anjum. Het vuur doofde langzaam uit. Ze geloofden het wel en moesten erkennen dat VCR haar de baas was deze middag.

Doelpunten+
10e minuut Josco van Andel.
30 e minuut Josco van Andel.
48e minuut doelpunt afgekeurd Anjum.
68e minuut doelpunt afgekeurd Anjum.
72e minuut Mame Braaksma.

Nawoord,

Het zou mooi zijn dat er weer een column zoals die van PK op de site verschijnt, ook PK zelf mag weer een column inleveren mits hij even kenbaar maakt aan mij of Leo wie hij/zij is.

Nou meneer de voorzitter nu breekt echt bij mij de klomp. Daar zakt mijn broek me echt van af. Eerst verbieden en nu mag hij weer. Ik denk meneer de voorzitter dat die PK allang ergens anders zijn stukjes schrijft en waarschijnlijk omdat die meer waardering voor hem hebben dan VCR. Zijn schrijfstijl was uniek en doeltreffend dat bleek wel uit de reacties. Hij of zij kan hier op reageren bij mij. Echter als ik PK was dan schreef ik nooit weer een column voor VCR of ze moesten het compenseren met gratis consumpties dan valt er over te praten. Want een ieder is om te kopen. Het woord is aan PK nu.

Een gedachte over “VCR doeltreffender dan Anjum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s