VCR sterker,toch verlies tegen de Lauwers.

Het weer was prachtig. Wat hadden we er een zin in deze middag. Koolwitjes fladderden over het veld en hier en daar zag men een Libelle voorbij vliegen. Tja de natuur is mooi nu het voetbal nog en de middag kon niet meer stuk. Zelfs de harde kern was weer compleet en stond op scherp.
De Lauwers kwamen op bezoek” op de Vonder” te Rinsumageest. Na het verlies van vorige week was te verwachten dat we nu eindelijk weer eens vuurwerk zouden zien. Helaas mensen ook de Lauwers waren te sterk voor VCR dat het lijkt erop dat ze de weg kwijt zijn. De trein die naar het station onderweg is hapert en lijkt te ontsporen, toch is dat nog wat te vroeg om te zeggen maar dat het lekker loopt momenteel? Nee van verre.

Analyse;

Wat ging er mis bij VCR in deze wedstrijd. Over het balbezit hoefde niemand zich zorgen te maken. VCR had wel 80% balbezit. Maar mensen daar koop je niets voor. Liever geen balbezit maar wel het winnende doelpunt.
Verder viel me op dat er geen beweging was te bespeuren op het middenveld. Ze liepen niet vrij dus geen aanspeel mogelijkheid. Slordigheid troef dus.
De tweede helft wel kansen maar geen resultaten. Tja, als VCR ze dan niet gaat maken dan is het wachten op de kans van de tegenstander. Die kwam dan ook. Had de trainer Erwin Raap maar eerder ingezet. Van hem kwam veel gevaar in het laatste half uurtje. Laat die man volgende keer direct beginnen. Zo vlug als water en kan een man uitspelen. Dus trainer de volgende keer……………………..
De Lauwers waren niet beter dan VCR maar speelden het uitgekiender en dat had resultaat. En daar draait het tenslotte om.

73e minuut 0-1.
80e minuut 0-2.

Nawoord.

Je hebt een geweldig gerecht bereid, maar vergeet de smaakstoffen toe te voegen, dan smaakt het ook nergens naar, en is het gerecht naar de kloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s