VCR laat direct zijn tanden zien bij Niekerk.

Nu het nieuwe seizoen weer gaat beginnen en men terug kan kijken op een prachtig jubileumjaar komt de realiteit weer. Hoe gaat VCR het dit seizoen doen in de 4e klasse. Draait het weer in de top mee? Promoveren ze misschien? Het blijft een verrassing en dat maakt het allemaal zo spannend altijd. De vaste harde kern verwacht dat VCR goed meedraait ondanks dat een belangrijke speler het vlaggenschip heeft verlaten om er beter van te worden. Wat zijn goed recht is natuurlijk. Bovendien zijn we Abe nog kwijt tot volgend jaar door een blessure (sterkte Abe).

Het voetbalverslag laat ik achterwege die kunt u lezen bij de webmaster, het heeft geen enkele zin om twee keer een verslag te lezen daar kunt u tijd mee besparen. Zoals gewoonlijk maak ik alleen een analyse over de wedstrijd en neem het randgebeuren mee. Wat inhoud smeuïge verhaaltjes en wat in de wandelgangen wordt beweert, wat misschien helemaal niet waar is, maar dat kan dan die persoon zelf dan wel corrigeren door op datgene te reageren via deze blog.

Analyse;

De mannen van trainer van Zwol lieten een goede indruk achter in Niekerk door deze debutant met 1-6 te verslaan. Er zaten mooie aanvallen tussen die meer verdiend hadden. Dit kwam door de doelman van Niekerk die volgens mij uitstekend zijn doel stond te verdedigen. Spits Rienk de Haas was deze middag helemaal in zijn nopjes door de drie doelpunten die hij maakte. Het mooiste doelpunt kwam niet van de voet van Rienk maar van Yannick Haakma. Wonderschoon. Dit elftal liet in Niekerk zien wat het allemaal kon. Natuurlijk is dit nog maar de eerste wedstrijd en zegt dat niet alles maar op de manier hoe het ging, kan en mag, men veel verwachten dit seizoen.

Doelpunten;
1e 12 minuut Rienk de Haas.
2e 17e minuut Anton Prins.
3e ? Yannick Haakma
4e 35e minuut Yannick Haakma.( deze was om in te lijsten)
5e 60e minuut Rienk de Haas.
6e in blessuretijd Rienk de Haas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s