VCR verdiende een gelijk spel tegen Suawoude.

Voorwoord;

Nu we bijna aan het eind van het voetbalseizoen zijn gekomen, wil ik een ieder bedanken voor de reacties. Reacties die goed zijn ontvangen. Van wat een slechte analyse tot wat een slecht taalgebruik. U reageert wat inhoud dat u het begrijpt. Wat jammer dan dat u niet kunt schrijven aangezien nooit uw echte naam onder uw reactie staat. Strijd met open vizier is wel zo eerlijk. Degene die dat wel doen grote klasse!!!

Een uitstekende prestatie leverde VCR deze week door gelijk te spelen tegen Eastermar. De koploper had dit zeker niet verwacht. Afgelopen zaterdag moest VCR naar Suawoude. Kon VCR ook tegen deze tegenstander een stunt uithalen was de vraag. Deze ploeg stond op een vijfde plaats, VCR op een achtste.

Wedstrijd: ( uitgebreid verslag bij de webmaster)
De eerste helft was voor Suawoude. Twee doelpunten scoorden de geel hemden. Na de rust maakte VCR uit een corner er 2-1 van. Oene v.d.Woude speelde het klaar om uit een corner bijna ineens de bal achter de doelman van Suawoude in het net te doen belanden. Hij werd nog geraakt door een eigen speler van Suawoude. Veel kansen kreeg VCR in die tweede helft om op gelijke hoogte te komen wat jammer genoeg niet lukte. Het bleef spannend tot de laatste minuut.

Analyse:
VCR liet op sommige momenten goed voetbal zien. Snelle balcirculatie, wat inhoud dat de heren vooruitgang boeken. We noemen geen namen echter er was een speler die licht gexefrriteerd was de gehele wedstrijd. Had verwacht dat de trainer hem zou vervangen, wat niet gebeurde, gelukkig kon hij hem inhouden. Inzet was er in de tweede helft genoeg. Kans op kans creëerden ze om de gelijkmaker te kunnen maken. Suawoude werd zenuwachtig begon meer te kankeren en te janken tegen scheidsrechter Bourakba. Soms had deze scheidsrechter vreemde beslissingen. Het spel lag vaak stil omdat geel hemden op de grond lagen te spartelen. Via de televisie ziet men vaak spelers die enorme oerkreten laten voor ze vallen om aandacht van de scheidsrechter. Dit komt omdat men vroeger te weinig speelgoed kreeg van pa en ma. Daar is een onderzoek naar geweest en wat bleek 83% kreeg die neigingen op latere leeftijd. Een schreeuw om aandacht. In Suawoude kon men er ook wat van. Hiermee wil ik niet suggareren dat het een onsportieve wedstrijd was integendeel. Wat wel een storende factor was waren die ingelaste water pauzes. Dit kwam de wedstrijd zeker niet ten goede. Men had beter dat water over het gort droge voetbalveld kunnen sproeien.

Conclusie:
VCR had deze middag wel een gelijk spel verdiend gezien de wedstrijdmentaliteit. Op de foto de voorzitter in gesprek met de webmaster over de toestand van de wereld tijdens de wedstrijd.

P1000446

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s