Scheidsrechter in de hoofdrol bij VCR- Tzummarum. (1-0)

Voorwoord;

Tzummarum was zaterdag de tegenstander van VCR op de Vonder. Deze ploeg had thuis gelijk gespeeld (1-1) tegen VCR. Het zou mooi zijn als VCR de volle buit kon pakken. Daar zijn ze nu wel weer eens aan toe. Bovendien wordt het eens tijd om te laten zien dat VCR ondanks de matige prestaties de laatste tijd meer kan dan op een kluitje spelen ware het pupillen.

Wedstrijd; ( uitgebreid verslag te lezen bij de webmaster)

Wat was het weer een saaie wedstrijd. Weinig hoogte punten te vermelden of het moest het commentaar van de supporters zijn die onder aanvoering van groot meester van Hijum zich lieten horen. Dit gebeurde niet tegen de spelers maar meer tegen die mieren neuker van een scheidsrechter. Floot hij de eerste helft of zijn leven ervan af hing ( floot de wedstrijd dood) de tweede helft ging het hem gelukkig beter af ook al waren er vreemde beslissingen bij. Nu was het al geen boeiende wedstrijd veel hotsenknotsen voetbal van beide teams. VCR had nog de mazzel vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen. Hierna was het de scheidsrechter die alle aandacht kreeg. Na de pauze was het zaak om die voorsprong te behouden wat in de slotminuten bijna nog mis ging. Gelukkig had VCR een topper in het doel te staan die zeer scherp zijn doel stond te verdedigen.

Analyse;

De oudste van het veld moest het voorbeeld weer geven en scoorde het enige doelpunt in deze wedstrijd. Hij was een van de besten deze middag dat moet gezegd. Maar wat blijft het een ergernis dat spelers niet eens een bal kunnen aannemen. Dat ze een voorzet geven zonder te kijken waar de medespeler staat. Dat de ruimte weer veel te weinig werd opgezocht. En dan die ergerlijke scheidsrechter de eerste helft. Die man was om te janken. Mocht hij eindelijk eens gezag tonen zonder dat iemand hem kon tegenspreken. Dat moet heerlijk voor hem geweest zijn. Zijn weekend kon zeker niet meer stuk.
Gelukkig die van ons ook niet, want Tom Feddema scoorde al zeer vroeg in de wedstrijd. Hij was in bloedvorm deze middag. Net als Folkert de Vries. Die stond ook goed te spelen ondanks dat hotsenknotsen voetbal. Jammer dat er dan nog ervaren spelers tussen zitten die er niets van bakten. En dat is geen excuus omdat die scheids toevallig in de belangstelling wilde staan deze middag. Nee, we moeten tevreden zijn met het behaalde resultaat, en deze wedstrijd en scheidsrechter, snel vergeten.

Conclusie:

Deze drie punten zitten weer in de pocket. Nu vasthouden en volgende week in Marrum eens
Een goede pot voetbal laten zien. ( anders vraagt Fokke zijn benzine geld terug, record hoogte)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s