Tegenstander bestolen van punten.( Marrum-VCR 1-1)

Voorwoord;

Het was een domper voor trainer Prins van VCR dat JWW al voor de wedstrijd geblesseerd was geraakt. De tegenstander van VCR afgelopen zaterdag was Marrum. Onder zonnige maar koude omstandigheden moest het team van trainer Prins proberen het betere spel te laten zien om niet de benzine kosten van ( harde kern supporter) van Hijum terug te moeten betalen. Veel supporters waren aanwezig aan Marrum zijde. Van de VCR aanhang misten er ook enkele harde kern supporters. Die waarschijnlijk achter de kieviten aanzaten.

Wedstrijd; (uitgebreid verslag door webmaster)

De eerste helft was redelijk te noemen. Laat in de eerste helft kwam Marrum op voorsprong. Dit geschiede door enkele blunders. Had nooit mogen gebeuren.
De tweede helft was een stuk minder. Het was net of ze al haar krachten al verschoten hadden. Na 65 minuten spelen werd de gelijkmaker gemaakt door Pires. Een omstreden doelpunt dat kan gezegd worden. Men kan ook zeggen dat Marrum bestolen werd door scheidsrechter van Os.

Analyse;

VCR was aanvallender, scherper en brutaler de eerste helft dan Marrum. Een keihard schot van Gradus Ros belandde tegen de paal. Er werd fel op de man gespeeld en dan zie je dat die het knap lastig krijgt. Er stond een gedreven Jenilson te spelen. Een wat onwennige Alex Holtrop ( die waarschijnlijk de invaller voor J.W.W was) die naarmate de wedstrijd vorderde zelfverzekerder overkwam. Toch kan hij jammer genoeg dit niveau niet aan. Wel probeerde hij in ieder geval het spel breed te houden. Rick Pasveer en Oene v.d.Woude presteerden ook onder de maat. Zij kunnen volgens mij veel beter. Helaas kwam na de rust een ander team het veld in. Het spel zakte als een plumpudding in elkaar. Marrum voetbalde ook niet lekker want die begon meer haar zelf de wedstrijd uit te praten. Ja, en dan dat doelpunt van VCR. Vriend en vijand waren het er over eens dat die niet geteld had dienen te worden. Marrum werd dus bestolen. Dat de spelers hierop protesteerden was te verwachten. Trainer Beintema van Marrum moest de gemoederen bedaren anders was het uit de hand gelopen. Hierna probeerde Marrum er alles aan te doen om toch nog als winnaar uit de strijd te komen. Gelukkig was VCR doelman Hans Wassenaar weer de redder in nood in de slotminuten van de wedstrijd.

Conclusie:

Dankzij scheidsrechter van Os kon VCR met weer een punt naar Rinsumageest afreizen. Het was niet verdiend, maar dat zal VCR een worst zijn natuurlijk.

2 gedachten over “

  1. een volger

    Lees nergens hoe dat doelpunt dan tot stand kwam. Alleen maar dat ie niet had moeten tellen…
    Het is trouwens FEL( met een f) en Kieviten.

  2. de analist

    Bedankt voor de tip kerel.
    Aangepast ondertussen. En hoe dat doelpunt tot stand kwam kun je lezen in het verslag van de webmaster. Die is veel uitgebreider.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s