VCR gelijk tegen V en V`68

Voorwoord;

V en V 68 ( 7e plaats) was de tegenstander van VCR (9e plaats) zaterdag in Garijp. Enkele punten verschil ( 7 ) hield in dat VCR eigenlijk moest winnen om weer aansluiting te kunnen krijgen met de middenmoot.

Wedstrijd; ( hele voetbalverslag te lezen bij de webmaster)

Voor de rust bleef het 0-0. Na de rust wat het V en V 68 die op voorsprong kwam na 24 minuten spelen. Na een wissel (zeer belangrijke) was het de ingevallen Roelof Vellema die uit een corner de bal ineens in het doel krulde van V en V 68. De wedstrijd zelf was niet boeiend, of spannend. Toch speelden de mannen van trainer Prins GELUKKIG beter als de keer ervoor.

Analyse;

Een van de tegenvallende spelers was o.a. je weet wel, die man op zijn grijs met oranje hakken pantoffels. Zat volgens mij niet een moment goed in de wedstrijd ondanks de positieve kreten die het publiek VCR toeriep tijdens de wedstrijd. Misschien van zijn stuk gebracht door al dat positieve gedoe langs de lijn. Dat kan natuurlijk. Verder had ik de hoop gehad dat de trainer Roelof er eerder in had gezet net als Jenilson Pires. Deze mensen hebben een meer waarde voor dit zwalkende elftal. Zij waren aanwezig, benut deze heren dan ook optimaal. Er zaten dit keer ( positief) enkele mooie aanvallen tussen die jammer genoeg meer hadden verdiend. Zo had als ik me niet vergis die man op zijn grijze pantoffels met oranje hakken het winnende doelpunt in de slotminuten op zijn slof. Helaas faalde hij. Hier zie je weer dat de scherpte ontbreekt. Het was een niet te missen kans.

Conclusie:

VCR pakt weer een punt dat is goed voor het zelfvertrouwen. Maar oh, oh, oh, wat hebben ze nog een lange weg te bewandelen.

6 gedachten over “

  1. Jan Willem van der Wal

    Eerste helft zat ik niet goed in de wedstrijd, dat klopt. Tweede helft wel. Analisten zien blijkbaar niet alles, jammer. Wat ook jammer is dat de tweede helft helemaal in het teken staat van één gemiste kans van me. En wat voor één! Ongelooflijk dat ik die niet scoorde! (even voor de spelers van het eerste die dit ook gaan lezen;))Nou nu maar wachten op de positieve cijfers van het spel man of the match!:P

  2. Leo

    In de hoofdrol

    In de hoofdrol was vroeger een tv-programma wat werd gepresenteerd door Mies Bouwman, maar nu door de Analist weer uit de oude doos is opgepimpt. Maar ik heb altijd gemeend dat een team uit elf veldspelers bestaat en uit een aantal wisselspelers. De sleutelfiguur in de hoofdrol stond altijd vol in the spotlights maar dat kan ik nu niet van je weet wel wie in deze “hoofdrol” zeggen. Verder wordt er door de analist ook absoluut geen rekening mee gehouden dat JW niet altijd op dezelfde positie moet opereren. Dan staat hij weer rechtshalf, dan weer centrale middenvelder en zelfs sporadisch moet hij fungeren als voorstopper. Dit vergt veel van een speler waaronder inlevingsvermogen. En dit in ogenschouw genomen o.a. met deze argumenten krijgt hij te weinig krediet in deze analyse. Ik zou zeggen open u ogen en spits een analyse niet op één enkele speler en ook niet op een paar spelers, maar analyseer de volledige wedstrijd en alle spelers. Dat zijn volgens mij nog altijd de criteria voor een analyse.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s