VCR met de schrik vrij langs lastig CVO

Wedstrijd;

Waar krijg je nog voor 2 euro 8 doepunten voorgeschoteld. Waar kun je voor een middagje nagelbijtend frustratie voetbal terecht? Juist dat kan alleen op de Vonder te Rinsumageest. VCR presteerde het om CVO laat in de wedstrijd toch nog te pakken te nemen, waar CVO dacht met 1 punt weg te komen. De ploeg die een jaar geleden ( lees goed) 91 doelpunten tegen kreeg en twee jaar geleden 135 doelpunten. Het mocht voor VCR geen probleem opleveren om deze ploeg effe aan de kant te zetten. Helaas VCR is niet meer wat het vroeger was. Tegenwoordig mag men blij zijn als deze ploeg kan scoren. Zaterdag zag men een VCR die CVO in de eerste helft onder druk had, en die zowaar op een 2-0 voorsprong kwam bij rust( 1-0 Lennard v.d.Galien, 2-0 Hans Wielstra). Geen vuiltje aan de lucht zou je denken. CVO trok binnen 15 minuten de stand gelijk. Ze kwamen zelfs op voorsprong. Het was nog een geluk dat het schot van Simon Visser door de vingers van de doelman glipte van CVO en over de doellijn rolde zodat VCR weer op gelijke hoogte kwam. Middenvelder Anton Prins bracht voor VCR met een bekeken schot de 4-3 op het scorebord. En nog moest men uitkijken dat CVO niet de stand weer gelijk trok. Gelukkig werd een speler van VCR onderuit gehaald in het strafschopgebied wat een strafschop opleverde voor VCR. Gradus Ros mocht de 5-3 eindstand bepalen op deze nagelbijtende frustrerende middag.

Analyse;

VCR begon goed ondanks vaak het onnozele balverlies. Het zag er dan ook veelbelovend uit voor de rust met die 2-0 voorsprong. Dan schieten je na 15 minuten in de tweede helft je de tranen in de broek. CVO presteert het om op gelijke hoogte te komen door geen scherpte achterin bij VCR. Ze kwamen zelfs op voorsprong. Trainer Prins haalde Jan Willem en Niels naar de kant. Dit was een wissel die bij mij vraagtekens zette. Waarschijnlijk bij deze knapen ook die gefrustreerd het veld verlieten. De beweeglijke Nielsen hield de tegenstanders altijd bezig en Jan Willem deed het volgens mij ook niet verkeerd. Er waren wel andere spelers die eruit gehaald konden worden maar goed een winnende coach heeft altijd gelijk zeggen ze. Waarom was het nagelbijtend gefrustreerd voetbal. Het nagelbijtende aan deze middag was het kon alle kanten opgaan in deze slechte wedstrijd. CVO had net zo goed als winnaar uit de bus kunnen komen. Gefrustreerd de wijze hoe VCR deze uitslag tot stand bracht met dank aan de doelman van CVO die de wedstrijd deed kantelen.

Conclusie;

Als men al moeite heeft met CVO zegt dat al genoeg over de kwaliteiten van deze ploeg.

Een gedachte over “VCR met de schrik vrij langs lastig CVO

  1. IK

    De (winnende) coach is iemand die zijn keuzes baseert op dingen die de hele week plaatsvinden.. lees trainingsopkomsten, inzet enz. enz.

    je kunt wel winnen maar dat is niet de kern waar het om draait.. het team moet goed in elkaar steken, en dingen moeten langzamerhand gaan “kloppen”.

    verder is het niet te bedoeling dat we alles gaan afkraken wat er zich afspeelt.. je kunt alles negatief benaderen, maar dan zijn problemen ineens veel groter dan ze daadwerkelijk zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s