VCR onderuit tegen koploper Blija in zeer matige wedstrijd.

De wedstrijd;

Dit was typisch weer zo`n slechte wedstrijd van VCR tegen koploper Blija dat je je begint af te vragen of de heren het spelletje wel begrijpen. Dat het teamwerk is. Dat je wel strijd moet leveren om punten binnen te kunnen halen. Was de eerste helft niet om aan te zien, de tweede helft begon goed maar zakte weer helemaal in naarmate de wedstrijd vorderde. Waarschijnlijk was de redbull uitgewerkt. Dat Blija de volle winst pakte was gezien het spel verdiend. Al moet gezegd worden dat (koploper positie) ook hier bedenkelijk is gezien haar spel deze middag. Door beter te voetballen, zeg maar de grondbeginselen beter te beheersen dan VCR, was het terecht dat de mannen uit Blija de volle drie punten pakten. Eindstand 2-0.

De analyse;

Dat dit maar 6e Klasse voetbal is is wel duidelijk. We verwachten geen topvoetbal alleen het moet wel wat op voetbal lijken. We verwachten geen vloeiende combinaties met wereld doelpunten. Al is dat ook mooi meegenomen. Wat we wel verwachten van een 1e elftal speler is inzet. Is vechtlust er voor willen gaan. Maar het ging deze middag even anders. Geen controle over bal. De bal achter de man spelen enz enz. Weer niet het hele veld benut zodat de ruimte werd gezocht. Er waren te veel spelers niet in vorm deze middag. En als het dan niet gaat, gaan de frustraties parten spelen. Kleine opstootjes zijn dan het gevolg. Het is de taak van de trainer om de spelers daar op te wijzen tijdens de wedstrijd of in de rust. Dat scheelt dan weer kaarten.

De conclusie;

Er staat de trainer nog veel werk te wachten om deze aanstormende talenten het inzicht te geven van volwassen spelers. Dat het publiek zich dood ergerde ( uitzonderingen daar gelaten) aan de spelwijze deze middag van VCR is te zien dat VCR nog een lange weg heeft te gaanx85x85

3 gedachten over “VCR onderuit tegen koploper Blija in zeer matige wedstrijd.

  1. thom feddema

    Goeie analist

    Neffens my sit de analist noch yn deslde fase as wy as 1 ste team tsjin Twizel.
    Neffens my spilen we in akseptabele 1 ste helte, kakte it yn de twadde helte yn. Dat der neat sjoen is fan grutte ynset en dan ek noch in positief optreden fan in pear jonge jonges ú.o. Tjeard en Alex en in hiel positieve Lennard sjoch ik oare kear yn in wat skerpere analyse graach wol werom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s