VCR wint van TFS thuis op de Vonder.

Op het voetbalveld afgelopen zaterdag thuis op de Vonder, was het onderwerp nog over de wedstrijd tegen Noordbergum die eindigde in een gelijk spel 2-2. En dan niet zozeer over die wedstrijd dan wel over wat er nadien gebeurd is in de kantine. Nu zullen velen wel hun mening daar over hebben, over het hoe en wat, maar dat zoiets kan gebeuren is onbegrijpelijk. Wildwest was er nog niets bij. Dat dit nog een staartje kan krijgen lijkt me wel duidelijk voor Noordbergum.

Terug naar de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen TFS. TFS wat staat voor Troch Freonskip Sterk kan de puntjes wel gebruiken. VCR zal zeker zijn best doen om de koppositie te behouden , want laat het een steek vallen dan neemt Noordbergum dit over. Het staat door doelsaldo nog bovenaan.

VCR liet direct in de beginfase al zien dat ze niet van plan waren om kostbare punten te verspelen.Ze zetten TFS direct onder druk. Kansjes werden gecreëerd echter niet benut. Na een half uur spelen was het eindelijk raak, het was Kuipers die de 1-0 maakte. Drie minuten later kreeg VCR een penalty. Deze werd genomen door Abe Dreijer die de doelman kansloos liet 2-0. Met deze stand ging men de rust in.

Na de pauze was VCR weer veel sterker maar slordiger aan de bal. Veel ging er mis door foute passes.Toch maakte VCR in de 65e minuut de 3-0 door Folkert de Vries. Geen drie minuten later was het TFS die de 3-1 binnen tikte uit een corner werd de bal binnen gekopt. In de 75e minuut had VCR alle geluk van de wereld dat de bal de paal raakte. Hoe anders had de wedstrijd kunnen eindigen. In de slotminuten was het Jouke Hoekstra die op aangeven van Abe Dreijer de einduitslag op het scorebord zette 4-1.

de koffie;

Zoals we gewend zijn ook nu weer een 8.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s