VCR blijft koploper na winst op ASC.

Vanaf nu worden weer de namen genoemd die in het verhaal voorkomen, dit op veler verzoek. Dus eigenlijk zoals het hoort.

Zaterdag ging de reis naar Augustinusga. Deze ploeg staat op een 7e plaats en wist tegen Noordbergum(mede koploper) vorige week gelijk te spelen met 2-2 dat VCR was gewaarschuwd. Scheidsrechter deze middag was de heer Vonk.

In de eerste helft ging het de eerste 20 minuten gelijk op. Kansjes voor beide partijen.VCR speelde slordig, veel balverlies. Toch kwam VCR op voorsprong. Door een afstand schot van een VCR speler liet de doelman van ASC de bal los en kon van dichtbij Douwe Wiegersma de bal binnen tikken. Het was geen aantrekkelijke eerste helft doordat er te weinig gebeurde op het veld.

Na de pauze zag men een andere VCR, doordat ze beter gingen spelen. Dit werd beloond na 49 minuten spelen. Uit een vrije trap genomen door Abe Dreijer, wist hij de bal binnen te krullen. Een minuut later was het op aangeven van Abe Dreijer, Jouke Hoekstra die de doelman van ASC het nakijken gaf door de bal binnen te koppen. En VCR was los. Zeven minuten later was het weer Jouke Hoekstra die op aangeven van Abe Dreijer de bal binnen schoot. ASC werd overklast in de tweede helft en deed er alles aan om niet meer doelpunten om de oren te krijgen. In de 65e minuut had ASC de mazzel dat de bal de paal raakte. De druk werd nog meer opgevoerd door VCR. In de 82e minuut had VCR mazzel dat de bal de bovenlat raakte wat tevens de enige echte kans van ASC was. Ze kwamen bijna niet in het spel voor. In de 85e minuut was het weer Abe Dreijer die de eindstand bepaalde op 0-5.

Conclusie;

Door het matige spel kon het de eerste helft alle kanten uit. Gelukkig was het de doelman van ASC die zorgde dat de ploeg op voorsprong kwam. De tweede helft was voor VCR. Mooie aanvallen zag men en goed voetbal, dat resulteerde in deze overwinning. ASC had het geluk dat het maar bij deze 0-5 bleef want het hadden er wel veel meer moeten zijn, zoveel goede kansen kreeg men.

De Koffie.

De koffie was niet lekker. Temperatuur was uitstekend echter de smaak liet te wensen over. Het was te waterig. Ik geef dan ook maar een 5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s