Brief van een gast schrijver.

Aangezien we in de winterstop zitten wordt het weer eens tijd om in de pen te klimmen voor een slotwoord. Uiteraard heb ik weer een gast schrijver weten te strikken om zijn mening te geven over VCR. Nu had ik hem vragen toegestuurd alleen heeft hij de meesten niet beantwoord, maar er zijn eigen draai aan gegeven over onze club VCR. Het gaat eigenlijk meer over zich zelf. Aangezien de man al op leeftijd is neem ik het hem niet kwalijk. Voordat jullie het gaan lezen, wens ik jullie prettige feestdagen en een goed en sportief 2020 toe.

 

 

Beste sportvrienden hier Jaap Kooiman.

Had een brief ontvangen van uw analist met de vraag of ik iets wilde schrijven voor zijn “preek”. Ik dacht, wie zijn moeder? Bleek het te gaan om zijn website. Moest eerst vriendje Stokvis vragen wat een website was natuurlijk, want ik mot niets hebben van al die moderne dingen. Nadat hij het mij uitgelegd had zei ik nog, joh, het mot nou niet gekker worde! Rinsumageest? Die mensen vallen bijna van de wereld af, en die vragen Jaap Kooiman?. Hij is fijn. Tijdens Simons uitleg zat Eukalipta ( mijn schoonmoeder) ook net bij ons thuis en wilde zich er zoals gewoonlijk weer eens mee bemoeien. Zo ik seit als je, je kop niet houd, dan trek ik je kop van je romp. Dat die was ook weer even stil, want gooi je er een kwartje in, er komt voor 5 kwartier herrie uit!

Sportvrienden, ik heb dus via Simon jullie site kunnen bekijken en ik moet zeggen, aardig, leuk, maar niet veel anders dan welke club dan ook. Zoals jullie wel weten kom ik uit Rotterdam en mag graag naar voetbal kijken o.a. Sparta natuurlijk en Feyenoord, als het maar een Rotterdamse ploeg is. Dan moet je niet tegen me zeggen dat Ajax je ploegje is natuurlijk. Want heb wel zo`n schijt aan Ajax, dat ik gewoon schijt te kort kom. Zat me wel af te vragen of jullie ook zo`n clubje hebbe waar je de schijt aan heb.

Ja, sportvrienden wat moet ik meer vertellen over jullie voetbalsite. Ik zag dat jullie 1e elftal koploper is. Dat is natuurlijk geweldig nieuws al kon ik geen woord van de voorzitter vinden die dat even aanhaalde. Waarschijnlijk heeft die man het te druk ( noodslachting?) en komt het nog. Met kersemus zal hij het wel aan tijd hebbe. Het lijkt me in ieder geval wel gepast om daar iets over te vermelden aangezien iedere club wel wil promoveren of zoals ik, promotie wil maken. Wat mij maar niet lukt. Maar als ik promotie maak, dan gaat er natuurlijk wel een andere wind waaien. De Kooiman wind.

Tot slot nog even het woord aan de analist, waar ik al helemaal niets van mot hebbe, het komt mijn strot uit. Iedereen noemt zich tegenwoordig maar analist. Daar moet je wel voor doorgeleerd hebbe hoor. Maar het gaat me vanwege die punten die hij geef aan een bakkie pleur. Ik wil niet zeiken maar kan hij ook eens bij mij langs komen als Eukalipta de koffie weer heeft gezet om punten te geven? Het is meestal slootwater. Alvast bedankt.

Jaap Kooiman.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s