VCR overklast VVT met veel doelpunten.

Op de Vonder te Rinsumageast was afgelopen zaterdag de wedstrijd VCR tegen VVT de nummer 4, in deze klasse. VCR de trotse koploper is ontketent de laatste weken. Ging het in het begin van dit seizoen wat stroefjes, matig spel en geen doelpunten kunnen maken, het kan nu niet meer op. De periode titel gepakt en veel doelpunten. Wat is er verandert vraagt men zich nu af. Dit had men zeker niet verwacht, en dat in de kelderafdeling. Afgezien van de positie die ze momenteel bekleden is te veel optimisme nog te vroeg. Kijk naar de 2e plaats van Noordbergum en dan nog Westerkwartier op de derde plaats dat zijn de ploegen die allang nog niet zijn uitgeschakeld. We zullen alert moeten blijven, want het is en blijft voetbal.

 

De wedstrijd van afgelopen zaterdag begon, het eerste kwartier, tam. Weinig spectaculairs. Pas na 21minuten spelen werd de 1-0 gemaakt uit een mooie aanval. Precies 1 minuut later was het VVT die de bal in eigen doel werkte 2-0. Hartelijk dank VVT, dat had je niet hoeven doen maar is mooi meegenomen.Uit een vloeiende aanval van VCR, in de 35e minuut, werd de ruststand bepaald 3-0.

Na de rust kreeg VVT een penalty, na 49 minuten spelen, en wist die binnen te schieten 1-3. Niet veel later moest de doelman van VVT vervangen worden wegens een blessure. De spits van VCR had de gelegenheid om te scoren maar was zo sportief om de bal via de zijlijn uit het veld te werken, wat beloond werd door applaus. VVT kwam verder niet meer in haar spel en het was VCR die er via mooie aanvallen er een prachtig showtje van maakte. Het ene doelpunt was niet mooier dan het andere. Zo werden er in de 62e-76e-87e en 90e minuut nog gescoord zodat de eindstand bepaald werd op 7-1.

 

Wist u dat Jouke Hoekstra zijn tweede ster heeft behaald? Hij bovenaan staat met 14 doelpunten en in totaal 51 doelpunten heeft gemaakt?

 

Dan nu de koffie;

Zoals gewoonlijk was die weer uitstekend en verdiend een 8.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s