VCR nog ongeslagen ondanks slecht spel tegen ASC.

ASC was de tegenstander afgelopen zaterdag op de Vonder te Rinsumageast. Deze ploeg stond op de 9e plaats, VCR op een derde plaats.VCR heeft nog geen partij verloren, dat zegt genoeg. Niet dat er goed gespeeld wordt maar de puntjes zijn dankbaar. Heb het al zo vaak gezegd wat kun je verwachten, we spelen 5e Klasse, hier geen mooi voetbal maar ploetervoetbal. Dat bleek afgelopen zaterdag maar weer.

Ik wilde het kort houden deze keer aangezien het spel helaas weer niet om aan te zien was. En we willen niet in herhaling vallen. De eerste helft was saai en we moesten wachten tot de 40e minuut, als de doelman van ASC de bal los laat na een schot en VCR als de kippen erbij was om die binnen te schieten. Voor die tijd hadden beide partijen kansjes die niet benut werden. Geen vloeiende aanvallen, nee dat zat er niet in, maar echt ploeteren als gekken.

Na de rust werd het spel wat beter. Na 60 minuten spelen kreeg men nog een opgelegde kans van heb ik jou daar maar die wisten ze niet te verzilveren. Men liet veel hotsen –knotsenvoetbal zien. En ook nu moest men wachten tot de 85e minuut voor de 2-0 werd binnen getikt. Dan in de slotminuten nog enkele goede kansen om de score te vergroten wat helaas op niets uitdraaide. Ondanks het slechte spel de punten weer gepakt, dat we zullen de heren haar slechte spel maar vergeven.

Conclusie; 

Met slecht voetbal de punten binnenhalen is ook een manier. Echter zal het ook supporters kosten die zaterdags meereizen om haar te zien spelen? De tijd zal het leren.

De koffie.

Ik vond de koffie deze keer te sterk. Temperatuur uitstekend dat kon men wel gebruiken. Want wat was het gemeen koud buiten. Deze ronde een 7.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s