Winst VCR tegen zwak Drogeham.

Zaterdag moest VCR aantreden tegen hekkensluiter Drogeham op de Vonder te Rinsumageast. Op papier een makkie al helemaal als men kijkt naar de wedstrijd tegen Noordbergum die nu te boek staat als een van haar beste wedstrijden gespeeld sinds jaren. Nou ja, niet overdrijven natuurlijk maar dat was een topwedstrijd. Dit kon men niet zeggen afgelopen zaterdag.Wat een armoedig duel. Het weinige publiek die aanwezig was kon na afloop terecht zeggen, dit was echt keldervoetbal. Zo zal men deze wedstrijd blijven herinneren als een van haar slechtste wedstrijden sinds jaren.

Het was VCR die de leiding nam na 5 minuten spelen. Uit een kopbal werd het 1-0. Acht minuten later was het al 2-0. Niks aan de hand zou men zeggen, nu doordrukken en voor de pauze al naar huis. Maar wat deed VCR het resterende gedeelte van de eerste helft. Hoewel ze de betere waren gingen ze zich aanpassen aan haar gasten. Krijgt men daar een potje voetbal om te janken voorgeschoteld. Niks geen vloeiende aanvallen. Het schutterde dat het een lieve lust was. En Drogeham deed zijn best maar kon echt niet beter.

Direct na de rust had het al 3-0 moeten worden maar ze wisten die opgelegde kans niet te verzilveren. Na 60 minuten spelen raakte de bal de bovenkant van de lat door een kopbal. Alweer niet en hoewel sterker wilde de bal maar niet in het doel. Vier minuten later (64e minuut) eindelijk de 3-0 doordat de doelman van Drogeham te ver voor zijn doel stond. Weer vier minuten later de 4-0 door een kopbal. Die keren dat Drogeham voor het doel van VCR verscheen was op een hand te tellen. Er kwamen wat wissels binnen de lijnen die voor frisse ideeën moesten zorgen, maar haar spel bleef hetzelfde. Pas in de 89e minuut werd de eindstand bepaald, 5-0 voor VCR.

Conclusie;

Nee, dit was niet best ondanks de 5-0 overwinning. VCR ging te veel mee met de tegenstander haar spel. Speelt die slecht dan VCR ook. Het wordt tijd dat ze eens haar eigen strijdplan gaan uitvoeren, niks niet aanpassen maar er op kletsen allee!!!! Ga van je eigen kracht uit.

De koffie;

Ook zaterdag was de koffie weer prima. Sterkte, temperatuur en smaak waren goed vandaar een 8 deze ronde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s