Dankzij TFS doelman werd de eindstand maar 1-1.

Afgelopen zaterdag moest VCR uit tegen TFS spelen uit Drachstercompagnie. De ploeg ( Troch Freonskip Sterk) had vorige week verloren ( 2-3) van ASC 75.VCR had thuis gewonnen en er werd van de heren verwacht dat ze nu eens lieten zien dat ze tot de sterkste behoorden, aangezien ze uit de 4e klasse komen. Onder prima weer omstandigheden kon de wedstrijd beginnen. 

VCR had het moeilijk in het begin en kon niet overtuigen. Er werd leuk getikt achterin, alleen het haalde niets uit. Ze schoten er geen meter mee op. Er moest meer vechtlust komen, en snelheid om dit stugge TFS te kunnen verslaan. Ze kregen kansen maar daar bleef het dan ook bij de eerste helft.  

Na de rust bleek maar weer eens hoe belangrijk de doelman voor TFS was. Die man haalde alles uit het doel. De onmogelijkste ballen had hij. Toch kreeg VCR na 54 minuten spelen een enorme kans, die erin had gemoeten, maar de bal werd van dichtbij over het doel geschoten. Hoe was het mogelijk zelfs pake achter zijn rollater had hem er nog ingekregen. VCR was veel beter de tweede helft en na 75 minuten spelen was het dan toch eindelijk raak 0-1. Gezien het spelbeeld de tweede helft terecht. Vijf minuten later had VCR geluk dat de bal tegen de bovenkant lat spatte. Dan in de 88e minuut wederom geluk dat de bal via VCR doelman ( vingertoppenwerk )tegen de paal kwam. Twee minuten later sleepte TFS er toch nog een gelijkspel uit. Hoe is het mogelijk dat zoiets gebeuren kon. De hele tweede helft de betere partij, vele corners kregen ze, en dan in de slotminuut nog een doelpunt om de oren krijgen. Dan wordt het tijd om je diep te schamen. Punten verspeeld dit had echt niet zo ver mogen komen. 

Conclusie; 

Zoals vermeld was een overwinning verdiend geweest. Was de grensrechter van TFS niet helemaal zuiver op de graat, vooral in buitenspel positie.De scheids alleen op de grensrechter zijn kapriolen floot in de tweede helft, daarmee kelderde zijn cijfer naar matig gefloten. Volgende keer moet hij wat meer meelopen zodat hij het zelf kan zien of het buitenspel was of niet. 

Dan nu de koffie. 

De temperatuur was uitstekend de smaak goed ( al was de koffie niet van Douwe) toch een 8 verdiend.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s