Winst voor VCR tegen Suawoude.

  • Onder prachtige wolkenpartijen (als men daar oog voor heeft) werd zaterdag op de Vonder de wedstrijd VCR- Suwald gespeeld. Vorige week werd er gelijk gespeeld tegen Nieuw Roden (3-3) dat het eerste puntje is binnen. De verwachtingen zijn dat ze bovenin mee kunnen draaien in deze 5 klasse. Maar ik zeg altijd eerst zien dan geloven, want er zijn zoveel factoren die meespelen. Dan nu de wedstrijd. De eerste helft was niet om aan te zien. Veel sterker dan Suwald maar ze missen een afmaker, een killer, die koelbloedig de bal zonder opsmuk, gepiel en noem maar op, de bal binnen werkt. Kansen kregen ze wel maar dan…… Ik durf te wedden dat ze op de training de ballen door het net heen schieten, maar ja, het moet wel in de wedstrijd gebeuren. Daar moet de trainer nog maar eens wat op verzinnen. Niet veel soeps dus de eerste helft. Na de pauze in de 54e minuut kregen ze weer een dot van een kans wat weer niets opleverde. Pas na 63 minuten spelen kwam VCR op voorsprong verdiend dat wel. Na 75 minuten spelen ging een VCR speler op solo toer. Ja, het was net of hij om pionnetjes heen speelde. De tegenstander stond erbij en keek ernaar. Maar toen het “to the point“ kwam schoot hij de bal metershoog over. En dat bedoel ik nou met het killersinstinct dat mist hij. Als VCR zelf de doelpunten niet kan maken dan moet de tegenstander (eigendoelpunt) het maar doen, wat gebeurde na 82 minuten spelen. Vier minuten later krijgt VCR een penalty tegen die benut werd door Suwald,2-1. En weer drie minuten later maakte VCR er gelukkig toch nog 3-1 van.
  • Conclusie; Dik verdiend deze overwinning daar bestaat geen twijfel over alleen er hadden meer doelpunten gemaakt moeten worden. Al die opgelegde kansen die verloren gingen, zouden niet mogen. Stof genoeg voor de trainer om te bespreken.
  • De Koffie. Op de Vonder is de koffie altijd goed, helaas vond ik de koffie wat minder goed smaken dit keer. Het was net of het de s`morgens al was gezet maar kan me daar in vergissen. Ik geef een 7 deze ronde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s