scheidsrechter bedreigd door supporter.

Wie kent niet het lied; Zeg ken jij die Mosselman, wel na vandaag iedereen.

Mijn laatste verslag dit seizoen voor VCR is er een van diepe schaamte. Schaamte dat personen zich niet kunnen gedragen tijdens een wedstrijd, en eigenlijk niet op een voetbalveld thuis horen. Ga lekker te shoppen met de vrouw of neem een andere hobby. Zo gaat men niet met elkaar om, ook al ben je het niet altijd met de scheidsrechter eens. En dan heb ik het niet over de spelers maar over de supporters. Later meer hier over. VCR moest zaterdag thuis spelen tegen Oostergo de nummer 9 in deze klasse. De vraag was wat doet VCR en wat doet Marrum. Dan staat de een onderaan, dan de ander. Marrum moest thuis tegen Franeker spelen. Het is nu alles of niets voor beide elftallen.

Over de eerste helft kunnen we weer kort zijn. VCR was de betere Oostergo speelde slecht tot zeer slecht. Dit kwam doordat een paar belangrijke spelers niet konden speelden door blessures. De meeste kansen kreeg VCR in het eerste half uur. VCR heeft een probleem om doelpunten te maken toch lukte het haar om in de 36e minuut door een kopbal op voorsprong te komen. Verdiend was het zeker, tegen dit zwakke Oostergo.

Na de pauze was het weer VCR die na 57e minuten spelen op 2-0 kwam uit een voortreffelijke vrije trap. Wat daarna gebeurd is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Scheidsrechter Wijnstra werd bedreigd door een supporter van Oostergo en hij besloot dan ook direct om het spel stil te leggen. We gaan hier niet herhalen wat die persoon zei, maar hij verdiend het om nooit weer op een voetbalveld te verschijnen. Je kunt het niet eens zijn met de scheidsrechter dat wil nog niet zeggen dat je er alles maar uit kunt kramen. Bedreigingen worden niet getolereerd nu en nooit niet. Tegen welk persoon dan ook. Laten we hopen dat v.v Oostergo maatregelen gaat  nemen tegen deze persoon.

Na de hervatting van de wedstrijd kreeg VCR twee dotten van kansen die gemist werden. Dan gaat de scheidsrechter naar de trainer van VCR om hem achter het hek te sturen. Ook hij zal wel dingen gezegd hebben die niet door de beugel konden. Maar ook voor een trainer geld gedraag je. Je hebt zeker als trainer een voorbeeldfunctie. Het derde doelpunt voor VCR kwam uit een blunder van de doelman van Oostergo. Het stond nog maar 3-0 waar eigenlijk al 7 a 8 nul had moeten staan zoveel kansen had VCR verprutst. In blessuretijd kreeg VCR nog een penalty die gestopt werd door de doelman van  Oostergo. En toen kwam Oostergo nog opzetten. In een tijdsbestek van 5 minuten werd het nog 3-1 en zelfs nog 3-2. Gelukkig bleef het daarbij en pakte VCR de drie punten.

Dan de koffie;

Ik vond de smaak te pittig. Er moest bijna een halve koe in om het naar mijn idee te pittige smaak wat af te zwakken. Temperatuur was uitstekend.Een 7 geef ik deze ronde. Ten slotte wens ik jullie nog een prettige vakantie en misschien tot het volgende seizoen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s