Foarut te sterk voor VCR.

Wie kent het lied niet van; Het is zo donker in de kelder, oh zo donker is het daar. Wel dat wordt het voor VCR zeker, nu we bijna het einde van dit seizoen naderen. Het wordt nog spannend wie er meteen uitvliegt en wie nog een kansje mag wagen het volgende seizoen in de 4e klasse. Het wordt of VCR of Marrum. Het is zo jammer dat de kwaliteiten er wel zijn alleen het komt er niet uit. Als men realistisch is dan weet men dat de 4e klasse te hoog gegrepen is voor deze spelers. En daar hoef je, je niet voor te schamen. Natuurlijk wil een vereniging zo hoog mogelijk spelen maar dan moet je wel de spelers er voor hebben. Zelfs een trainer verandert dat niet, alles moet mee zitten. Dus om te zeggen dat het aan de trainer ligt is dikke flauwe kul, want hij is meestal de man die opgeofferd wordt als het niet gaat zoals het moet gaan. Voorbeelden genoeg. Nu heeft hij weer bijgetekend voor een jaar heb ik gehoord dat volgend seizoen staat hij weer voor de groep. In welke klasse weten we nu nog niet, dat weten we pas over een paar wedstrijden. Een lied wat men nu kan zingen is van Rene van der Gijp; Geef me hoop Jomanda.

Nu de wedstrijd afgelopen zaterdag thuis tegen v.v Foarut. En ook nu weer geen lang verslag, aangezien het weer geen beste wedstrijd was van VCR. En hoewel er in de beginfase aardig werd gespeeld en VCR zelfs kansjes kreeg, was het toch Foarut die op voorsprong kwam na 37 minuten spelen. En enkele minuten later kwam door een enorme blunder achterin bij VCR, Foarut op een 0-2 voorsprong.

Na de rust verwachte ik dat VCR het roer om zou gooien, en dat was in de beginfase ook het geval. Ze creëerden goede kansen. Zo werd de paal geraakt in de 63e minuut en werd de stand een dikke tien minuten later zelfs 1-2. Helaas was het Foarut die de eindstand bepaalde in de 85e minuut 1-3. Ondanks de wissels kon men de achterstand niet goed maken en gingen er weer broodnodige punten verloren.

Dan de koffie;

Ik kan nu vermelden dat de koffie dik in orde was. Temperatuur en smaak waren uitstekend te noemen. Een dikke 8 deze keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s