VCR speelde teleurstellend tegen VenV.

Dit is het droevige verhaal van een voetbalploeg die weer de kelder van de 5e klasse in wil duiken. De deur staat al op een kiertje open. Met nog een paar wedstrijden te gaan en dan weten we het. En kom nu niet met mooie verhaaltjes dat we elke tegenstander aan kunnen in deze klasse. Dat we scorend vermogen missen anders………. Nee beste mensen, dit elftal liet afgelopen zaterdag zien dat ze er niet meer in geloven. Dit elftal liep als een kip zonder kop op het veld rond. Het miste strijd en vechtlust, na die geweldige wedstrijd tegen Rottevalle vorige week, was dit bagger, brandhout, zoals men, zei langs de kant. Hoe is dat mogelijk. Moeten we nu de hoop maar opgeven? Zijn er nog mogelijkheden om de dans te ontspringen?Nou dan zal er wel wat anders moeten gebeuren die laatste wedstrijden.

 

V en V speelde ook niet geweldig echter die wist wel twee keer te scoren. De eerste kwam via, een wirwar van spelers, in het doel na 10 minuten spelen. Het andere doelpunt werd snoeihard van dichtbij binnen geschoten na een 35 minuten spelen. VCR had in die tussentijd twee keer een kans.

Na de pauze was het wederom weer niets. In plaats alles uit de kast te halen om die achterstand weg te werken gebeurde er niets. Geen enkele speler kon na de wedstrijd zeggen dat hij goed gespeeld had. Ze schoten allemaal te kort. Geen bloemen voor hun spel voor de spelers na deze barslechte wedstrijd maar brandnetels werd er al gezegd. Het wordt tijd dat de trainer zijn spelers eens goed de les leert. Met deze instelling en mentaliteit zal die kelderdeur wijd open gaan staan, en dan roept een stem, kom maar jongens we gaan het maar weer eens opnieuw proberen in de 5e klasse volgend seizoen.

 

Dan de koffie;

De koffie was goed op temperatuur daar lag het niet aan. Maar de smaak waar alles om draait was volgens mij veels te sterk. Zowel voor de wedstrijd als in de pauze. Ik geef dan ook maar een 6 en een half.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s