VCR pakt punten tegen koploper Rottevalle.

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Rottevalle op het programma. Thuis op de Vonder te Rinsumageest. De koploper tegen de hekkensluiter. De verwachtingen waren niet al te best, maar je weet nooit hoe een koe een haas vangt. In het programma boekje stond vermeld dat trainer Boersma de week ervoor naar deze tegenstander was geweest ( Burdaard- Rottevalle) om te kijken waar de zwakke plekken zitten. Kijk dat is nog eens informatie inwinnen, wat volgens mij vaker moet gebeuren om betere resultaten te halen.VCR nu hekkensluiter, dat had dus voorkomen kunnen worden door meer undercoverwerk te verrichten. Maar ja, al doende leert men, en de trainer is nog jong dus er is nog hoop.

Het eerste kwartier was aftasten en hier en daar werden wat speldenprikken uitgedeeld. Als koploper kon Rottevalle op mij geen indruk maken want haar spel was slecht. De afstandschoten vlogen alle richtingen uit behalve in het doel wat VCR sterkte en strijdbaarder maakte. Het liep al tegen de pauze aan als een speler van VCR de bal krijgt en met een mooie lobbal de verblufte doelman van Rottevalle verschalkte. Dit hadden ze niet verwacht. En als zo vaak, als je bovenin meedraait denk je, dit klusje klaren we wel eventjes. Die pakken we wel even. Maar goed de wedstrijd duurt 90 minuten zodat er nog van alles gebeuren kan na de pauze.

Direct na de pauze sloeg het noodlot keihard toe voor Rottevalle. Uit een vrije trap van VCR, was het een speler van Rottevalle die de bal in eigen doel werkte. Met deze 2-0 voorsprong moest het mogelijk zijn om in ieder geval een puntje te pakken tegen dit zwakke Rottevalle. Soms slaan de emoties wat toe en dat gebeurde na ongeveer 60 minuten spelen bij de nummer 11 van Rottevalle. De scheidsrechter bekeek de situatie maar liet gewoon doorspelen zonder in te grijpen wat een wijze beslissing was. Rottevalle moest nu echt komen wilde men niet verliezen en werd met de minuut sterker en gevaarlijker. En hoewel het meegereisde publiek morde en mopperde op haar ploeg lukte het haar toch nog om een doelpunt te maken in de 87e minuut. VCR hield de laatste minuten stand en wist de drie broodnodige punten te pakken.

Dan nu de koffie.

Wij zijn het gewend dat de koffie thuis uitstekend is, echter zaterdag vond ik de koffie wel wat sterk. Wat de oorzaak hier van is, is mij onduidelijk. Misschien een andere koffiebonendraaier? Ik geef dan ook een 7.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s