Eindelijk winst voor VCR.

Afgelopen zaterdag moest VCR naar Marrum. De rode lantaarn drager had maar een opdracht; winnen. Winnen, anders zouden de witte zakdoekjes te voorschijn worden gehaald. Was men vorige week al blij dat men kon blijven staan in die stormachtige harde wind, toch verloor men toen weer kostbare punten. Zaterdag was het weer stukken beter alleen enkele spelers ontbraken. De trainer had nu een tweede garnituur opgesteld en ik moet zeggen die deed het wonderwel goed. Zo goed zelfs dat ik me als trainer zou afvragen of ik deze opstelling nog wel zou veranderen. Een winnend team verander je niet die koester je.Maar goed dat is aan de trainer.

Het eerste kwartier was er een van aftasten voor beide teams. Geen spannende dingen gebeurden op het veld wat in aanmerking zou kunnen komen om te vermelden. Pas na 20 minuten spelen kreeg VCR een vrije trap die maar net naast het doel van Marrum ging. Twee minuten later weer een kans, helaas weer zonder resultaat. Zo kwamen we de eerste helft door zonder doelpunten. Wat wel opviel de eerste helft was dat de rechtsbuiten een zee van ruimte kreeg van zijn tegenstander, maar daar bitter weinig mee deed.  

De tweede helft was nog maar net begonnen of VCR kreeg weer een dot van een kans die niet benut werd. Het was om moedeloos van te worden. Maar dan vijf minuten later is het eindelijk raak voor VCR. Een complete ontlading van vreugde hoorde je bij het meegereisde VCR publiek. Nu zaak om bij de les te blijven, het hoofd koel te houden en alle ballen over de bomen. Marrum probeerde nog door met wissels, het roer nog om te gooien, maar dat mocht niet meer baten. Ondanks de soms nog paniekerige situaties achterin kon men bij VCR standhouden tot het eindsignaal.

VCR verdiende het deze middag om te winnen. Ze speelden goed, waren gedreven, het ontbrak de ploeg alleen aan scoringsvermogen want ze hadden zeker met twee doelpunten meer moeten winnen. Dat is en blijft waarschijnlijk voorlopig een probleem. 

De koffie;

Ondanks het slechte resultaat van Marrum deze middag, krijgt men toch nog koffiepunten. De koffie was goed tot zeer goed deze middag. Een 8 is wel verdiend, maar ik denk dat ze liever de drie punten hadden gehad.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s