VCR verliest thuis op de Vonder tegen WTOC.

De verschillen zijn klein, bij winst of verlies je staat zo bovenin of onderaan. VCR heeft al onderaan gestaan dat het kan nooit minder worden.Zaterdag moest VCR thuis spelen tegen WTOC. Deze ploeg staat net een plaatsje boven VCR met 1 punt verschil. Het zou dan ook geweldig zijn als de heren weer drie punten konden pakken, maar ja dan is winst wel belangrijk.Het weer was goed, het publiek was aanwezig dus alle ingrediënten waren aanwezig om er een spannende wedstrijd van te maken.

 

In de beginfase lag het tempo hoog. WTOC kreeg een goede kans na 8 minuten spelen. Gelukkig voor VCR raakte de bal de paal maar ze waren gewaarschuwd. Na een tijdje was de storm gaan liggen bij WTOC, en ging het tempo naar beneden wat de wedstrijd niet ten goede kwam. WTOC was beter en fanatieker op de bal dan VCR. Toch wist VCR de rust te halen met 0-0 op het scorebord. Nou ja het scorebord deed het niet, waarschijnlijk door het beetje nachtvorst die we hadden gehad, of de batterijen waren leeg. 

Over de tweede helft kunnen we kort zijn, die was niet veel soeps in de beginfase. Wel was er veel oponthoud, dan lag die weer te kreunen op de grond en dan die weer. Wat opviel is dat VCR meer van vanuit de achterhoede wil opbouwen. Dus niet meer met lange halen de voorhoede wil bedienen. Dit houdt in dat er geen fouten mogen worden gemaakt in de achterhoede. Door deze mannier van spelen veroorzaakt dit soms teenkrommende situaties achterin. Volgens mij is dit niet de speelwijze van VCR. Dat heeft door de jaren heen altijd mat lange halen gespeeld. Er is natuurlijk niets mis mee om dit te doen maar dan moet je daar wel spelers voor hebben die dat kunnen. Maar goed we geven de trainer de kans om dat te bewijzen. Na 75 minuten spelen kwam WTOC op voorsprong, wat verdiend was. Haar spel was beter over de hele wedstrijd gezien. Het slot offensief die VCR gaf was te laat. Met nog enkele te minuten spelen zou het nog worden, echter WTOC hield stand tot het eindsignaal. 

De koffie.

Hier is weer geen discussie over, een 8. Als je als tegenstander dan die cijfers ziet van VCR thuis dan kan ik u verzekeren dat ik niet ben omgekocht. Deze koffie verdient een goed cijfer. Hier wordt met liefde koffie gezet,neem dat maar van mij aan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s