VCR in matige wedstrijd langs Foarut.

Afgelopen zaterdag werd de trip naar Menaam gemaakt om de verrichtingen van VCR te kunnen volgen. Daar op het sportcomplex Schatzenburg zouden we goede zaken kunnen doen. Wat meer klimmen in de ranglijst. Ondanks het zeer slechte weer in Rinsumageest( regen en hagel ) was het in Menaam aangenaam, geen regen van betekenis. Dat de plu was overbodig. We werden daar wel voor gek versleten omdat een ieder de paraplu mee had genomen. Maar ja we zijn wel goed maar niet gek natuurlijk, je weet het maar nooit.

VCR begon goed aan de wedstrijd. Al na 5 minuten stond de ploeg op voorsprong. Deze kwam tot stand door een perfecte voorzet, die op maat was voor de spits van VCR die alleen zijn hoofd er maar tegen aan hoefde te zetten. Zeven minuten later had VCR alle geluk van de wereld dat de bal de bovenlat raakte, en twee minuten later ging een bal rakelings voorlangs. Met de 0-1 voorsprong op zak lieten ze het weer wat zitten. Dan worden de heren weer te gemakkelijk en worden er weer te veel fouten gemaakt. Gelukkig kon Foarut ook geen vuist maken dat met deze stand werd de rust gehaald.

Na de rust was er veel prutswerk van beide teams. Maar dan uit het niets in de 55e minuut kwam uit een mooie aanval de 0-2 op het scorebord. Hierna was het niet best wat beide teams lieten zien, op een paar zeldzame mooie aanvallen na bleef het bij die 0-2. Nee, het spel liet te wensen over, maar het belangrijkste was dat de drie punten mee naar huis werden genomen.

De koffie. 

De koffie was goed, alleen vond ik het wel wat een pittig bakje. Ondanks dit verdient het wel een dikke 7.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s