Scheidsrechter doet VCR de das om tegen Oostergo.

Zaterdag naar Ee vertrokken voor de wedstrijd tegen Oostergo. VCR nog steeds de hekkensluiter, dus tijd om daar verandering in te brengen. De harde kern is al om witte zakdoekjes uitgeweest, want er zal toch wat moeten gebeuren om uit deze crises te geraken. De heren raken niet snel van slag maar dit raakt ze wel. Ook de nieuwe trainer zal gebrand zijn op een overwinning. Dus de spelers zullen aan de bak moeten om een ieder weer het volste vertrouwen te geven. 

Al na een paar minuten spelen floot de scheidsrechter voor een overtreding van een Oostergo speler. VCR kreeg de vrije trap, dit terwijl ze al in balbezit waren voordat de scheidsrechter floot. Dus onnodig werd het spel stilgelegd. Dit had niets met voordeel te maken. Door dat balbezit scoorde VCR maar omdat de scheidsrechter had gefloten telde dit doelpunt niet. Hier hadden de supporters van VCR al moeite mee met die beslissing van de scheidsrechter, maar ze legden zich er bij neer. Vijf minuten later trof een hard schot van VCR de paal. Maar dan maakt de scheidsrechter zich helemaal niet populair, na 12 minuten spelen. Een zuiver doelpunt wordt afgekeurd. Onvoorstelbaar dat die man dat doelpunt afkeurde. Vriend en vijand waren het er over eens, dat was een zuiver doelpunt. VCR was sterker in deze fase hoewel de doelman van VCR wel twee keer uitstekend redding moest brengen. Toch kwam er een doelpunt voor Oostergo. In de slotminuten kregen zij een penalty die benut werd 1-0 dus. 

Hierna was de tijd om na te praten over het afgekeurde doelpunt tijdens een bakkie koffie. 

Na de pauze kreeg VCR nog een paar, dat niets opleverden. Wat opviel de tweede helft was, het lijkt soms net, of ze stront in hun ogen hebben. Staan er eindelijk spelers vogeltje vrij krijgen ze de bal niet aangespeeld, maar zoeken ze de drukte weer op. Onvoorstelbaar dat zoiets gebeurt. Daar zal echt aan gewerkt moeten worden door de trainer anders maar even naar Hans Anders of naar Pearle. 

VCR had deze middag een gelijkspel verdiend. Door deze scheidsrechter werd deze wedstrijduitslag tot stand gebracht deze middag. Jammer. 

De koffie;

Ik moet eerlijk toegeven deze was uitstekend. Prima van temperatuur en smaak ondanks de bekertjes. Ik geef dan ook een acht.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s