Ook Marrum te sterk voor VCR.

Onder prachtige weersomstandigheden vond afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Marrum plaats. Vorige week had VCR verloren, dat de vraag die men nu stelde, was het een incident of kan men nu al spreken van een crises. Is deze vraag wel redelijk, of heeft de ploeg starters problemen om op stoom te komen. Ook de nieuwe trainer zal er zijn hoofd wel over breken, hoe krijg ik deze ploeg aan de praat. Zaterdag kon men zich bewijzen tegen Marrum en laten zien dat het geen incident was. En hoewel er enkele spelers ontbraken, mag dat geen reden zijn voor een slechte prestatie.

De beginfase was goed. Beide ploegen creëerden kansen. Er was strijd, en dat is al wat. Na 11 minuten spelen kreeg VCR een enorme kans, helaas ging de bal bijna over de Beijer heen. Wat opviel aan VCR zijde was dat de achterhoede niet stabiel was. Als ze onder druk kwamen te staan was er paniek. Marrum kwam op 0-1 na 23 minuten spelen, de doelman was kansloos. Zo kabbelde het spel voort tot de 38e minuut. Ook hier kreeg VCR een opgelegde kans die niet benut werd.

Na de pauze kwam de genadeklap voor VCR. Drie minuten na de pauze werd het door een kopbal 0-2 voor Marrum. Als men nog wat inspiratie had om ook tot scoren te komen kreeg men in de 52e minuut de kans, maar ook deze werd niet benut. Marrum deed wel goede zaken, geen 2 minuten later stonden zij op 0-3. Over en uit was het voor VCR. Je zag dat ze er niet meer in geloofden. In de 68e minuut werd het 0-4 voor Marrum. De trainer had  nog wel een paar keer gewisseld, maar dat mocht niet baten. In de slotminuten kreeg VCR nog de kans om een doelpunt te maken door een penalty, maar ook deze werd gemist. Met andere woorden, het was de tweede helft kommer en kwel wat men voorgeschoteld kreeg als supporter. En dan nu de vraag zit VCR zo vroeg al in een crises? Volgende week zullen we het weten als ze tegen Oostergo uit moeten spelen.

 

Dan nu de koffie. Zoals ik al zo vaak vermeld heb was de koffie weer goed in de Beijer. Prima temperatuur en goed van smaak, weer een 8 verdiend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s