Valse start voor VCR?

Afgelopen zaterdag is het nieuwe voetbalseizoen weer losgebarsten. Voor VCR betekende dit haar eerste uitwedstrijd tegen AVC. VCR kent dit seizoen een jonge nieuwe trainer. Zijn doelstelling zal ongetwijfeld handhaving zijn en wellicht een periode titel pakken. En dat verwacht de harde kern dan ook van hem natuurlijk, zo niet dan gaan de witte zakdoekjes omhoog. Verder kent VCR enkele nieuwe spelers dit seizoen. Vol goede moed waren de supporters dan ook naar Sexbierum afgereisd om de prestaties van trainer en spelers te aanschouwen. 

De eerste 10 minuten ging het gelijk op. Hierna werd AVC beter, dit resulteerde na 15 minuten spelen al op de 1-0 voor AVC. Nog geen 4 minuten later was de stand al 2-0. AVC was gewoon gevaarlijker, sneller en alerter dan VCR. Het middenveld van VCR liet het vaak afweten, daar zal zeker nog aan gesleuteld moeten worden door de nieuwe trainer.  

In de pauze had de trainer van VCR waarschijnlijk de heren even hard en streng toegesproken want in de 54e minuut werd de stand 2-1. VCR beet meer van zich af, ging de duels veel meer aan, daardoor kreeg AVC het een stuk moeilijker. De supporters dachten nog dit komt goed, helaas ging het mis door een enorme blunder op het middenveld na 65 minuten spelen. AVC wist deze kans te verzilveren en bracht de stand op 3-1. Dit was voor VCR de genadeklap. VCR kreeg nog wel wat kansjes maar wisten deze niet te benutten. AVC sloeg in de blessure tijd nog eens toe en bracht de eindstand op 4-1. Dat AVC de betere was deze middag was wel duidelijk. Zij hadden het betere spel. 

De Koffie;

De koffie was goed in sexbierum. Goed van temperatuur, alleen een minpuntje vond ik, het werd in kartonnen bekertjes geschonken. Dit zorgde voor een karntonnensmaakje. Toch geef ik een 7.

 

Door de nieuwe wet mag men geen namen meer noemen, of men moet toestemming krijgen van die personen, om bij naam genoemd te mogen worden. Dit even voor diegenen die denken dat ik de namen niet meer weet.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s