Marrum- VCR doelpuntloos.

Eindelijk kon ik de heren vertellen hoe we moesten rijden. Was dus een soort van tomhenkie, en dat gebeurd dus zelden. We reden naar mijn geboortedorp Marrum, naar Sportpark ‘’Achterdijk”. Marrum verloor op de Vonder te Rinsumageest nog met 2-1, zou VCR er vandaag weer in slagen om drie punten te pakken? Want punten kunnen ze wel gebruiken.Aan het weer lag het in ieder geval niet. Er werd zelfs weer een (flauwe kul) drinkpauze ingelast, het wachten is nu op iets nieuws een plaspauze misschien? 

VCR ging geweldig van start. Al na 4 minuten spelen werd de paal geraakt. Daar kwam Marrum goed weg. De rest van de eerste helft was slecht. Geen van beide ploegen kon een vuist maken. Marrum kwam er soms levensgevaarlijk uit maar strandde dan weer op de verdediging van VCR. Je kunt dus zeggen dat de eerste 10 minuten het aankijken waard was, hierna kon men wel een wandeling maken door het dorp. 

Na de pauze kwam eindelijk wat meer vechtlust. Weer na 5 minuten spelen kwam de bal tegen de paal. Weer een geweldige kans dus voor VCR. Dan al vrij snel moet Lorenzo het veld ruimen. Hij kreeg twee gele kaarten van de heer Strampel, wat dus rood betekende. Als men nu denkt dat VCR dan minder gaat spelen, welnee ze beginnen zelfs beter te spelen. Dat ik zou zeggen begin de volgende keer direct maar met tien man.

Na 60 minuten spelen liet VCR haar doelman zien waar hij het beste in was. Een geweldige redding, wat speelde hij weer goed. Dan na 72 minuten spelen krijgt VCR een penalty. Achter de bal verschijnt Mame en mist. Tjonge dit was de kans,die krijg je niet vaak. Zelfs mijn beppe had hem nog gemaakt kreeg ik naast me te horen, nou dat wilde ik dan nog wel eens zien, maar goed hij miste dus. Weg kans op voorsprong.

In de slotminuten kreeg VCR nog een opgelegde kans en weer wilde die verrekte bal er niet in. Gezien het spelbeeld over de tweede helft had VCR verdiend om te winnen. Nu moesten ze tevreden zijn met 1 punt. 

Nu de koffie in Marrum; 

Het is niet dat ik uit Marrum kom maar de koffie was prima. Een dikke 8.

Smaak en temperatuur waren uitstekend. 

Tot de volgende keer maar weer.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s