VCR onderuit tegen SC Franeker.

Na de winst eerder deze week (dinsdagavond), was zaterdag SC Franeker te gast op de Vonder. Nu was er weer iets, wat me opviel. ViCtor was niet aanwezig. Geen hond te bekennen om en rond de Beijer, en dat is eigenlijk al een slecht voorteken. Heb je een mascotte en dan is hij er niet. Waar heb je een mascotte voor? Die dient om geluk te brengen als men daar in geloofd en om het publiek op de banken te krijgen, zaterdag niet dus.Jammer gemiste kans. Zo ook deze wedstrijd. Veel valt er weer niet te melden over de wedstrijd, maar goed we gaan het proberen.

Zo waren eigenlijk beide ploegen aan elkaar gewaagd de eerste helft. Beide elftallen kregen kansjes. Er was wel vechtlust en er werd veel strijd geleverd wat helaas altijd op niets uitdraaide. VCR had enkele zeer goede aanvallen, alleen jammer dat de afronding dan weer knudde was. Zo haalde men de rust.

Na de pauze werd Franeker sterker en kreeg meer kansen. En men verwachte al een doelpunt door de vele kansen die Franeker kreeg. Zo kreeg Franeker in de 51e minuut een enorme kans om op voorsprong te komen. Men moest wachten tot de 67e minuut. De nummer 9 Jeffrey schoot de bal loeihard achter VCR haar doelman. De doelman heeft hem alleen maar horen suizen. In de 75e minuut knalde de bal tegen de bovenlat, VCR had geluk. Pas in de 82e minuut kreeg VCR een goede kans uit een vrije trap. Mame de specialist zette zich achter de bal maar zag dat de doelman van Franeker deze nog net kon pakken. In blessure tijd werd het nog 0-2 voor Franeker. Met deze uitslag blijft het nog spannend de laatste weken. Zouden de trainers Spek VCR kunnen behouden voor de 4e klasse?

Doelpunten;

67e minuut 0-1 Jeffrey Guertin.

90e minuut 0-2 Rinand Post.

Dan de koffie. Vorige keer was het een 8. Nu moet ik helaas het een 7 geven. Wat er precies aan mankeerde? Ik vond het een pittig bakje, te veel koffie erin dacht ik, ja dat kan ook. Te weinig en je hebt een watersmaak, te veel is ook niet lekker. Helaas de volgende keer beter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s