Birdaard wint derby tegen VCR.

Afgelopen zaterdag werd thuis de derby gespeeld VCR tegen Birdaard. Uit verloren dus tijd om dat even recht te zetten was de mening van de trouwe supporters.Onder zomerse temperaturen zag men iets nieuws op het sportveld rondlopen.

VCR is vanaf nu in het bezit van een mascotte, een hond. Zijn naam is Victor. Als er nu niet iets gaat gebeuren op het sportveld dan weet ik het niet meer. Kwispelend vermaakte hij vriend en vijand, ging op de foto met de kinderen en volgens mij zat hij het laatste kwartier in de kantine aan een bakje met water want hij was nergens meer te bekennen. Ja wie zat nu in dat pak, dat was de vraag. Ik moet bekennen, ik weet het niet dus als iemand het weet laat het ons weten. Nu de wedstrijd.

De eerste helft was niet om aan te zien. Balcontrole was hopeloos, geen middenveld en de derby vechtlust miste ik. Dus om nu te spreken van een derby, Forget it! Het is na 10 minuten spelen als Birdaard een vrije trap krijgt en op voorsprong komt. Twee minuten later een enorme kopkans voor Birdaard om de voorsprong te vergroten. Zoals eerder vermeld het spel was barslecht aan beide kanten. VCR kreeg pas in de 25e minuut een kans door Melle die op solo toer ging helaas zonder resultaat. In de slotminuten had VCR alle geluk van de wereld door een bal die de bovenkant van de paal raakte.

Na de rust was het weer Birdaard die als eerste een goede kans kreeg. En het moet gezegd worden die doelman van VCR staat zijn mannetje. Hij is niet groot maar hij weet vaak op het juiste moment goed te handelen. Het spel is nu beter dan de eerste helft alleen Birdaard is beter dan VCR. In de 75e minuut kreeg Jouke nog een kans echter die schoot hij metershoog over. Maar je weet het, nooit geschoten is altijd mis. De tijd begon te dringen, er werd nog gewisseld maar het mocht niet meer baten. Zelfs in de slotminuten kreeg VCR nog hulp van de bovenlat. Birdaard was de winnaar en dat was verdiend. Scheidsrechter van Traa floot deze middag een puike wedstrijd dat moet nog gezegd worden.

Doelpunten;

10e minuut 0-1 Birdaard.

De Koffie.

De koffie was deze keer uitstekend en verdiend dan ook een dikke 8. Zowel voor de wedstrijd als in de pauze en dat zie je ( proef je)wel eens anders.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s