Eindelijk winst voor VCR.

Afgelopen zaterdag moest VCR naar Beetgum. Na het doelpuntloze spel van vorige week moest er nu eindelijk maar eens gewonnen worden, wilde men niet degraderen. Beetgum kan ook alle punten gebruiken, de ploeg staat als laatste met maar 9 punten. Spannend dus voor beide teams. Het weer was niet bepaald zoals men ons had beloofd, dat het weerbericht zien we niet meer. Die mensen lullen maar wat uit haar nek. Wat ik ook storend vind is dat gedoe met die pupil aan het begin van de wedstrijd. Afschaffen is mijn idee. Verzin maar wat anders voor de jeugd. Zet zo`n pupil met het 1e elftal op de foto en geef hem of haar die foto. Leuk voor later. Het scheelt veel stress bij die pupillen.Mooi de trend is gezet, laten we met de wedstrijd beginnen.

Laten we voorop stellen dat VCR beter voetbalde dan vorige week. Toen was het een aanfluiting. Vandaag zat er meer spanning in, beter spel en mooie aanvallen.

Direct in het begin kregen ze de kans al om op voorsprong te komen ,maar helaas werd die nog gemist. We moesten wachten tot de 35e minuut toen Melle Wielinga VCR op voorsprong bracht. Verdiend want Beetgum kon ook geen vuist maken. Een paar minuten later werd het 0-2 door Mame Braaksma die de bal in de linkerhoek schoot. Zo gingen we de rust in.

Na de rust kregen beide teams nog wel kansen maar wisten het doel niet meer te vinden. Beetgum was lichtelijk geïrriteerd. Het begon te praten was net een vrouwenvereniging, ze begonnen tegen de scheidsrechter te morren en dat leverde voor Beetgum een gele kaart op. En daar hadden ze mazzel mee want de scheidsrechter deze middag, de heer A. Vellinga, had nog wel meer kaarten kunnen trekken. Hij floot een uitstekende wedstrijd. Het bleef dus bij die 0-2.

Doelpunten,

0-1       35e minuut Melle Wielinga

0-2       42e minuut   Mame Braaksma.

 

De koffie.

De koffie was goed in Beetgum. Goed van smaak en goed van temperatuur,Het is zoals ze zeggen die smaakte naar meer. Vandaar hier een 7/5.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s