Doelpuntloze saaie wedstrijd VCR-VenV68

Eindelijk kon ik weer eens aanwezig zijn, wel was ik op de hoogte en wist dat ze aan het kelderen waren. Een slecht teken, dus reden om thuis tegen V en V’68 aanwezig te zijn. Aan het weer lag het in ieder geval niet. Onder prachtige omstandigheden kon men spelen, en proberen punten binnen te halen om degradatie te voorkomen. Ik stelde al voor om aan het eind van dit seizoen toch een feestje (degradatie feestje) te houden, want tegenwoordig houd men voor alles een feestje. Maar ik was te snel met mijn beslissing was de conclusie,volgens de harde kern. En die spreek je niet tegen.

Veel valt er niet te melden over deze wedstrijd. Het was een saaie wedstrijd. Het spel was niet om aan te zien van beide kanten. Te moeilijke oplossingen konden simpeler worden opgelost,door VCR, zo bracht men zichzelf heel vaak in de problemen. VCR mocht zich gelukkig prijzen dat V en V niet met scherp schoot. Het had met name na 26 minuten spelen al op voorsprong moeten staan. Net als na de rust wederom V en V had moeten scoren. Gelukkig kon VCR haar doelman redding brengen. Dat er ook nog een waterpauze werd ingelast met deze 18 graden is natuurlijk van de zotte.Hoe moet het als het 25 graden is ,dan zullen de heren de kantine wel opzoeken denk ik en zien we ze niet meer op het veld terug. Je kunt ook overdrijven natuurlijk. Het bleef bij een 0-0 stand en dat baart zorgen.

Het zal er in de laatste wedstrijden om gaan of ze het waard zijn om in deze klasse te mogen blijven spelen.

 

Dan de koffie;

 

Normaal gesproken is de koffie altijd goed thuis. Nu echter vond ik de smaak minder. Waar dat aan licht kan ik niet vertellen. Temperatuur was uitstekend, smaak dus minder. Een 7 dit keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s