Koploper AVC had moeite met stugge VCR.

Opvallend nieuws;

Tja het was weer zo ver. Sinterklaas was weer naar Rinsumageest gereisd net op de dag dat VCR tegen de koploper moest spelen op de Vonder te Rinsumageest. Het opvallendste was dat de Sint in de bar kwam om te vragen of ook iemand hem een kusje wou geven. Nou vraag ik je. Had hij belangstelling genoeg van de kinderen, nu even vragen om een kusje bij de volwassenen. Dacht werkelijk even, of hij soms van de pot gerukt was. Maar ik heb hem op de foto gezet ter bevestiging dat het werkelijk waar was.

De verwachtingen waren niet positief voor de wedstrijd tegen de koploper. Dat het een spannende strijd zou worden hadden we niet verwacht. In de beginfase waren ze aan elkaar gewaagd. Tot de 20e minuut AVC de score opende door een blunder. Als dan na 36minuten spelen Jan Terpstra hands maakt in het strafschopgebied, penalty, en met rood het veld moet verlaten vrezen we het ergste. Het wordt dan ook 0-2 voor AVC.

Na de rust een ander beeld. VCR drukte goed door. Kreeg menig goede kansen, maar miste de scherpte om te scoren. AVC bakte er helemaal niets meer van en begon zich te ergeren. Waarschijnlijk hadden ze minder tegenstand verwacht. Dit resulteert dan ook in een rode kaart voor een AVC speler die al eens eerder een waarschuwing had gekregen van scheidsrechter Drost.

VCR deed er alles aan, maar moest met lede ogen toezien dat zelfs een ere treffer er niet in zat deze middag. AVC echter wist in blessuretijd de stand nog op 0-3 te brengen.

20e minuut 0-1 Rocco Zwart.

36e minuut 0-2  Johannes van der Veen.

92e minuut 0-3  Jelmer Ykema.

De koffie. De koffie weer goed alleen de temperatuur was niet als normaal. Waarschijnlijk kwam dat door de drukte deze middag, en heeft men vergeten deze op temperatuur te houden. Een 7 dit keer.

Ik groet u.

 

 

 

2 gedachten over “Koploper AVC had moeite met stugge VCR.

  1. Fokke van Hijum

    We wonen al enkele jaren in Rinsumageast. Rinsumageest bestaat niet meer. Misschien een mooi moment ook dit ook eens te wijzigen in alle reclame-uitingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s