VCR speelt gelijk tegen sc Bolsward.

Opvallend nieuws.

Echt opvallend nieuws is er eigenlijk niet te melden. We begonnen weer te laat maar dat is eigenlijk geen nieuws dat is al een gewoonte hier. Of het moet zijn dat onze webmaster te laat kwam langs de lijn. Reden; hij moest nog zoveel taken verrichten voor hij zich bij de harde kern kon voegen. We hebben hem toch weer toegelaten en zeiden tegen hem, zand erover. We zien het deze keer door de vingers. Dan iets over de scheidsrechter deze middag. Hij floot in het begin goed zo niet uitstekend. Was duidelijk in uitleg ging zelfs een keer met het VCR publiek even praten (zullen wel om handtekening hebben gevraagd) Als ik rapporteur zou zijn geweest zou ik die man een 9 hebben gegeven echter op het laatst zakte het cijfer snel door vreemde beslissingen. Dus aan het eind van de wedstrijd had hij nog maar een zesje over en niet meer. Zo dan nu de wedstrijd waar het eigenlijk allemaal om draait.

 

SC Bolsward was de tegenstander. Naar mijn geweten nog nooit tegen gespeeld, dus was wel benieuwd naar hoe deze ploeg zou spelen. En ik moet zeggen ze speelden niet slecht. Ze konden elkaar makkelijk vinden, speelden snel de bal en waren soms levensgevaarlijk voor het doel. Toch was het VCR die het de mannen uit Bolsward moeilijk maakten. Vooral in de beginfase. In een tijdbestek van vier minuten stond VCR op een 2 0 voorsprong door Melle. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Toch kon het niet uitblijven de 2-1 kwam na 23 minuten spelen uit een corner binnen gekopt (en hoe ) door Bart Gietema.

Na de rust werd er veel strijd geleverd door beide teams. Kregen kansen over en weer en het zag er lang naar uit dat VCR de drie punten binnen zou slepen. Helaas, in de slotminuten van de wedstrijd kwam SC Bolsward toch nog langszij en weer was het Bart Gietema die scoorde.

 

13e minuut  1-0 Melle Wielinga.

17e minuut  2-0 Melle Wielinga.

23e minuut  2-1 Bart Gietema.

90e minuut  2-2 Bart Gietema.

 

De koffie.

Ja, het blijft toch nog steeds de beste koffie tot nu toe en daar mag de Beijer toch trots op zijn. Ik wil hier later nog eens op terug komen over hoe ze dit elke keer maar weer presteren. Ook deze keer weer een 8.

Nawoord.

Naar aanleiding van vorige week( ik was er zelf niet bij ) even dit.

Bij elke wedstrijd zijn er supporters die het altijd beter weten. Is het niet op de scheidsrechter dan wel op een speler. Ze hadden dit of ze hadden dat. En bij die opmerkingen over het spel of de leiding moet ik altijd van binnen lachen. Waren zij toen zoveel beter? Waren hun ouders vroeger niet precies het zelfde? Gaven die toen ook geen kritiek op hun spel? Gaven zij ook geen commentaar op de leiding? Als de spelers van nu later hun zoon of dochter zien spelen, zullen ze precies het zelfde doen als de ouderen nu. Voetbal is emotie maar houd die wel in bedwang. Binnen maar zeker buiten de lijnen.

 

Ik groet u.

Een gedachte over “VCR speelt gelijk tegen sc Bolsward.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s