VCR wint van zwak v.v.Arum.

Opvallend nieuws.

 

Afgelopen zaterdag moesten de VCR supporters een reisje maken. Een reisje van dik 50 minuten. Nu hadden wij de Tom-tom in de auto aan om in  Arum te geraken. Ja zo`n apparaat is gemakkelijk, toch vertrouwde onze chauffeur niet de rijrichting die hij aangaf. Veel gemopper op dat ding. Totdat hij er genoeg van had en zei; Klopt niets van, dus houd je klep maar. En dat tegen zo`n apparaat. Nu klopte het echter wel, alleen hij wilde ons ergens anders langs laten gaan. Ook dan kwamen we wel in Arum terecht. Al met al waren we er iets eerder dan dat de tom-tom had aangegeven. Conclusie, vertrouw op je eigen instinkt, de tom-tom is ook maar een hulpmiddel.

De wedstrijd was matig tot slecht. VCR begon goed en scoorde vroeg in de wedstrijd. Arum was de ploeg die VCR rustig liet opbouwen om zo met snelle counters eruit te komen. Tot grote schrik kreeg Abe weer last van zijn knie. Hij probeerde het nog even maar gaf al snel aan dat hij gewisseld wilde worden. Heel verstandig van hem. Net voor de rust kwam VCR op de 0-2 voorsprong.

Na de rust was het kommer en kwel op het veld. Was er een aanval van VCR dan was er geen aansluiting, of zoals een supporter zei het lijkt wel of ze de bietenwagen moeten trekken, niet vooruit te branden die gasten. Het was Arum die de eindstand bepaalde na 87 minuten spelen en de stand op 1-2 bracht.

0-1     3e minuut  Abe Dreyer.

0-2    42e minuut Jouke Hoekstra.

1-2    87e minuut onbekende speler.

 

De koffie.

Als je zo`n lange reis hebt maakt dan heb je wel zin in een bakje koffie. De temperatuur was uitstekend te noemen, maar de smaak waar alles om draait was niet bepaald om u tegen te zeggen. Er waren te weinig bonen in verwerkt. De naam koffie verdiende het niet, maar water met een smaakje was meer op zijn plaats geweest. Dus Arum volgende keer wat royaler met de koffiebonen omspringen dan springt het cijfer omhoog. Nu een matig zesje.

Nawoord.

Aangezien de spelers met de taxibus naar Arum waren gereden was er op de terugweg mooi de gelegenheid om de spelers uit te leggen dat er meer van hun verwacht werd dan dat ze deze middag hadden laten zien. Okee, de punten gingen mee naar huis maar er had zoveel meer ingezeten deze middag. Als het middenveld meer was mee opgekomen, bij aanvallen, dan hadden ze met gemak er zo`n 4 a 5 doelpunten meer in kunnen knallen.

 

Ik groet u.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s