VCR kwam te kort tegen Makkum.

Opvallend nieuws;

Wat was het in snertweer afgelopen zaterdag op de Vonder. Veel regen, weinig publiek, en een wedstrijd die we maar snel moeten vergeten. Regen? Het is herfst dan kun je dit verwachten toch was dit opvallend te noemen volgens de weerkundigen. Er stond op buien rader niet vermeld dat het zou gaan regenen en toch regende het. Na een discussie langs de lijn hier over kwamen ze tot de conclusie dat buien rader geen motregen vermeld. Dit schijnt geen regen te zijn. Als dan ook nog iemand weet te vermelden dat we dit jaar een witte kerst krijgen wordt het tijd om ons eens te concentreren op de wedstrijd. De wedstrijd tussen VCR en Makkum.

Aangezien VCR nog steeds zit te wachten op een reporter die de wedstrijdverslagen schrijft, zult u het moeten doen met mijn korte verslagen.

Heb u vorige keer vermeld dat het korte worden vanwege klachten dat lange verslagen niet of nauwelijks worden gelezen. Dan is de concentratie er bij de meesten niet meer.

VCR had de eerste helft de meeste kansen,maar dan moet men die wel verzilveren. Makkum kreeg na 15 minuten spelen haar eerste kans en stond gelijk met 0-1 voor. U kent dat wel, als we dit of, als we dat ja dat zijn veel alsen. Echter we hadden de pech dat het schot van Erwin Raap in de 24e minuut tegen de paal knalde. De doelman van Makkum was kansloos geweest. Voor de rest waren het alleen maar speldenprikken die VCR uitdeelde en ging men met de 0-1 de rust in.

Enige opwinding ontstond na de overtreding van Arno Riemersma die een speler van Makkum onderuit haalde in het strafschopgebied. Penalty in de 49e minuut. Maar daar was doelman Rene, die de penalty stopte door een goede reflex. Het spel werd slechter aan VCR haar kant en Makkum maakte in de 57e minuut de 0-2. VCR moest oppassen voor de snelle uitvallen van Makkum die levensgevaarlijk waren. In de slotminuten maakte Makkum er nog 0-3 van. Gezien het spelbeeld over de hele wedstrijd was Makkum de betere en terechte winnaar.

15e minuut 0-1 Daniel Buxton.

57e minuut 0-2 Tjitte Folkertsma.

90e minuut 0-3 Jouke Vlasbloem.

Tot slot de koffie. Ook nu weer was de koffie uitstekend. Smaak en temperatuur verdienen wel een dikke 8. Voor de gasten die hier komen moet het een genot zijn om onze koffie hier te mogen proeven. Ga zo door dames.

Nawoord.

FC knudde had het zelfs over de koffie vorige week dat zegt genoeg dacht ik zo, waar een opmerking al niet toe kan leiden.

Verder de supportersvereniging heeft al van zich laten horen door in het programma boekje twee stickers te plaatsen. Dat is leuk voor de jeugd. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met reclame te maken voor je vereniging. En dat bedoel ik positief meneer Mark. Want die ouderen die een boekje kopen kunnen die stickers weer aan haar kinderen geven.

Ik groet u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s