Blunder nekt VCR tegen v.v. Beetgum

Opvallend nieuws;

 

Had u ook dat nieuwe programma boekje in uw bezit. Dat ziet er gelikt uit. Nu zelfs met een kleurenfoto van de heren. Verder nog met een briefje erin gestopt waarin u voor weinig geld met de bus kunt reizen o.a. naar de uitwedstrijden. Dat is een goed ding natuurlijk anders zien we de heren niet zo vaak meer. Vandaar misschien de foto? Grapje…… Wel een vreemd bedrag vond ik. Waarom geen 10 euro maar 9,64, waar is dat op gebaseerd. Goed u hebt natuurlijk dat formulier ingevuld dat het reizen kan beginnen. Broodtrommeltje mee, gezellig lekker kwebbelen onderweg en misschien nog een liedje uit de mouw geschud. We houden de moed erin en het busje komt zo. Natuurlijk ben ik hier voor, dat neem dit niet te serieus, voor u massaal begint te reageren. Ook ik moet er eerst weer wat inkomen net als VCR deze middag op de Vonder.

Het seizoen 2017/2018 is losgebarsten, voor VCR betekende dat de eerste wedstrijd thuis werd gespeeld op de Vonder. V.v Beetgum de ploeg die maar net met de hakken over de sloot vorig seizoen in de 4e klasse bleef, was VCR haar eerste tegenstander. Geen lang verhaal zoals u wel eens gewend bent dit in verband met het afhaken van lezers. Klachten over gehad.

De eerste helft was niet best. Door een enorme blunder van de laatste man van VCR kwamen zij in de 5e minuut al op achterstand. Beetgum was fysiek beter veel beter, maar stonden ook wat onstabieler op haar voetbalschoenen aangezien er vaak iemand op de grond lag. Nu waren de heren uit Beetgum ook vaak de klos met de gele kaarten. Veel geprotesteer tegen de scheidsrechter, en daar hield die man niet van. Mondje dicht anders een print was zijn motto.

Na de rust een bal tegen de paal, daar had VCR mazzel. Het duurde tot de 75e minuut dat was de minuut van Mame. Uit een vrije trap schoot hij de bal tegen de touwen 1-2. Er zat de tweede helft meer pit en strijd in het spel van VCR. Beetgum kwam niet veel meer bij het doel van VCR. In de slotminuten had Mame de kans om er een gelijkspel uit te slepen door wederom een vrije trap te nemen. Jammer genoeg schoot hij tegen de paal.Gezien het spelbeeld had VCR een gelijkspel verdiend. De eerste helft was voor Beetgum de tweede voor VCR.

 

Ook dit jaar weer de koffie test. En zoals zo vaak in Rinsumageest was de koffie weer goed. Er werd zelfs zoveel gedronken dat ze kannen te weinig hadden om iedereen te voorzien. U ziet goede koffie verkoopt als warme broodjes.

Ik groet u weer.

 

2 gedachten over “Blunder nekt VCR tegen v.v. Beetgum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s