Moeizame overwinning tegen WWS.

Wat ging het weer moeilijk, wat prutsten ze er weer op los. Maar ondanks het slechte spel, winnen ze wel, en dat valt moeilijk te rijmen. Ook nu weer de vraag, wat heeft men te zoeken in de 4e klasse. Is het dan niet beter om in de 5e klasse te blijven? De tijd zal het leren en we moeten niet vooruit lopen op de zaken. Marrum kan de pret nog bederven. Met nu nog drie wedstrijden voor de boeg, met vier punten voorsprong op Marrum wordt het nog spannend de komende weken.

 

Het was koud op de Vonder te Rinsumageest afgelopen zaterdag waar VCR moest spelen tegen WWS. Koud vooral door de harde wind, wat ook invloed had op het spel. Zoals al vermeld speelde de ploeg weer slecht. WWS maakte het de mannen van de trainers Spek moeilijk. VCR kwam op voorsprong maakte er snel nog 2-0 van, binnen 25 minuten maar WWS liet daarna haar tanden zien en maakte even later de 2-1. Met deze stand ging men de rust in en het VCR publiek was niet gerust op een goede afloop.

 

Na de rust al ver in de tweede helft kwam pas het derde doelpunt, wat een bevrijdende treffer was op dat moment want WWS verdiende wel een gelijkmaker. Acht minuten later werd het zenuwslopend want WWS scoorde met nog een paar minuten te spelen. Het VCR publiek zag het aan, en vreesde het ergste. Gelukkig bleef het hier bij en mocht VCR weer drie punten er bij schrijven. Snel gekeken hoe Marrum het had gedaan en ook die had gewonnen dus het verschil blijft 4 punten.

 

4e minuut   1-0    Melle Wielinga.

22e minuut 2-0   Jouke Hoekstra.

28e minuut 2-1   Hinne Anne Visser

80e minuut 3-1   Melle Wielinga.

88e minuut 3 -2  Sytse Scheepsma

 

De koffie in de Beijer was ook vandaag weer een 7/5, dit even voor de mensen die daar geïnteresseerd in zijn. En ja die zijn er bleek wel na weken dit vermeld te hebben onder mijn stukjes. Wat heeft koffie nou met voetbal te maken is soms de vraag. Nu makkelijk te verklaren. Als men een goed kopje koffie krijgt voorgeschoteld is de stemming goed. Slechte koffie zorgt alleen maar voor ergernissen. B.v. De ploeg presteert voor geen meter, krijg je op de koop toe ook nog slechte koffie in de pauze, dan is je zaterdag helemaal naar de knoppen. Koffie beïnvloed dus de stemming. Denk daar maar eens over na.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s