VCR te sterk voor Suwald.

Ook nu weer een kort verslag over de wedstrijd.

 

Het weer zat ons afgelopen zaterdag niet mee als supporters. Het regende pijpenstelen wat zorgde voor een glad veld. Oppassen geblazen voor de spelers op sportpark de Suderfinne te Suawoude. VCR heeft nog steeds de koppositie in handen maar moet wel bij de les blijven. Ze voelen de hete adem van Marrum en Ouwe Syl en Noordbergum nog steeds in haar nek. Een beetje spanning kan natuurlijk geen kwaad, maar je kunt het beter voorkomen door zelf het heft in handen te nemen. Winnen dus. De prognose was dat VCR met de drie punten naar huis zou gaan. Maar het moest nog wel even gebeuren. Gelukkig kwam die prognose uit.

 

Suwald kroop in het begin direct al in de verdediging om geduldig af te wachten en dan via de counter er snel uit te komen. Laten we direct maar zeggen dat we nog steeds zitten te wachten op die snelle counter. Veel kansen kreeg men niet en de VCR doelman had eigenlijk een makkie de gehele wedstrijd. Het was wederom geen wedstrijd die zorgde voor spanning en sensatie. VCR was gewoon de betere. Suwald deelde soms een speldenprikje uit maar daar bleef het dan ook bij. Voor de rust was de stand al 0-3.

 

Na de rust sudderde het spel wat voort en kon VCR nog 1 keer scoren. Rustig en beheerst speelde men de wedstrijd uit. Scheidsrechter Wassenaar had deze middag een rustige middag. Geen kaarten wat wil zeggen dat het een sportieve wedstrijd was. VCR had goede zaken gedaan deze middag.

 

  • 15e minuut Melle Wielinga.
  • 37e minuut eigen doelpunt. (?)
  • 40e minuut Anton Prins.
  • 60e minuut Y. Haakma.

 

Nu de koffie. Ondanks de aardige dames die voor de koffie zorgden moet ik helaas een 5 geven. Temperatuur was goed maar nu komt het je proefde bijna geen koffie. Het had meer weg van water met een klein koffie smaakje.

Jammer een dikke schep koffie meer en je had een hogere score gehad.

 

Tot de volgende keer maar weer.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s